H&M-ben vásárló anyukák! Ti hogy oldjátok meg a méretváltást?
Sajnos olyan helyen élünk, ahol van Tesco (F&F), Takko, Pepco, Kik és kínai bolt, ahol tudnék ruhákat venni, de azok nem jöttek be.
H&M-től szoktam rendelni leggyakrabban.
122/128-as méretet kezdi kinőni a fiam, de a 134/140-es ruhákban meg elveszik… annyira nagy különbség van a méretek közt, nagyon nem praktikus ez a dupla méretezés.
Erősebb testalkatú és alacsonyabb is, szóval duplán nehéz…
Ti hogy oldjátok ezt meg?!
Nehezen.
Bár még csak a babaruháknál tartunk, de a 68 már majdnem kicsi (kivéve az ujját, azt még most is vissza kell hajtani a bodyknak), a 74 viszont óriási.
Nekünk pont fordítva, vékony, alig találok rá ruhát, ami ne esne le róla. A nadrágok szárát én felhajtogatom, ha nagy, és gumis derekú övet kap bele.
Lidl-ös ruhákat nem próbáltad?
Én is mindig elolvasom a véleményeket, bár nem igazán találtam még olyan terméket, amit lepontoztak volna, illetve a legtöbbnél az van, hogy „vékonyka” kisfiamra… :)
Ami olyan, azt én is felhajtom neki, de akkor is vannak olyan darabok, ami egyszerűen lóg rajta, látszik, hogy nem a mérete.
Tudom, hogy nem egyformák, talán nincs is olyan márka, de szerintem itt tényleg bazi nagy az eltérés..
Ahogy leírták, plusz a nadrág, ha lötyög, akkor nadrágtartó.
Nagyon összevissza vannak számozva a ruhák, már vettem olyan rövidnadrágcsomagot, hogy kettőt belőle elhordott a lányom, a harmadik pedig jó, ha jövő nyárra jó lesz rá...Vagy rendeltem olyan 86-os leggingseket, hogy kibontás után rögtön ment a 62-es csomagba. Agyatlan az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!