Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon idegesít a gyerekem,...

Nagyon idegesít a gyerekem, néha kihajítanám az ablakon. Más is szokott így érezni?

Figyelt kérdés
2.5 éves, egész nap magyaráz, visítgat, sikít stb, csinálja a gyerek dolgait. Általában reggel, délelőtt még jól megvagyunk de estére szinte minden nap elegem lesz. Nem szoktam vele kiabálni, veszekedni de belül nagyon ideges leszek, idegesít a gyerek, megráznám, koraknám az erkélyre (persze nem teszem). Más is szokott így érezni? Van erre megoldàs?
2022. okt. 2. 20:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem szoktam így érezni. Ennyire nem idegesített még soha. Az apja mikor veszi át a "műszakot"? Szoktál tudni néha kikapcsolódni, feltöltődni?
2022. okt. 2. 20:37
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

1 éves. 2 hete max 4 órát alszok, azt is 5 részletben. Nappal vagy ordít, vagy visít.

Szóval tudom mit érzel.

Mellette van egy 3 éves dackorszakosom...

Szóval extra idegőrlő, kimerítő, elmondhatatlan az egész.

De amúgy imádom őket, nem adnám semmiért egyiket sem. Valahogy túlélünk

Én a szar estéken ha gáz ha nem, legurítok egy felest, káb melegvíz, levendula fürdősó...

De a gyerekekre nincs megoldásom 🙈😅

2022. okt. 2. 20:38
 3/19 anonim ***** válasza:
87%
Én ilyet nem érzek. Naná, hogy agyamra megy napi 100x, de hogy eljátszak a gondolattal, hogy bántsam nem. Én is apukáról érdeklődnék, illetve, hogy milyen kikapcsolódási lehetőségeid vannak. Miért nem mész vissza dolgozni, ha kikészülsz otthon?
2022. okt. 2. 20:40
 4/19 anonim ***** válasza:
7%
Ó, látom csak az a válasz lehet hasznos, amiben valaki leírja, hogy ő is ki van idegileg és szintén nem tud mit kezdeni a helyzettel.
2022. okt. 2. 21:02
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
Még ha eszedbe is jut az ilyesmi, ne tégy úgy, nem célravezető.
2022. okt. 2. 21:13
 6/19 anonim ***** válasza:
27%

Teljesen mindegy apuka mennyire elérhető, ilyet nem normális gondolni és kész, akkorse ha egyedül van vele állandóan.

Nem foglalkozik vele nyilván, csak tuleli a napokat, a gyerek tükröt tart neki a viselkedesevel.

2022. okt. 2. 21:14
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Igen, más is szokott így érezni.
2022. okt. 2. 21:25
 8/19 anonim ***** válasza:
66%
Ki kellene kapcsolódnod néha,de egy szakembert fel kéne keresned mielőtt az utolsó idegszalad is elszakad és valami tragédia nem történik.
2022. okt. 2. 21:40
 9/19 anonim ***** válasza:
72%

Jelen. Az 5 évesen készít ki agyilag minden nap. Kb 2 hónapja megzizzent, de az okára nem jöttem rá. Kezelem a helyzeteket próbálom megértetni vele a dolgokat kisebb nagyobb sikerrel. Van egy olyan érzésem hogy a délutáni alvás sok neki de este is pörög olyan fitt de ha nem alszik akkor meg egy merő hiszti a legtöbbször. Van egy 14hós kistesó aki a nagyhoz képest 1000x akaratosabb de kezelhető. Nagyon nehéz velük, néha felemelem a hangom de nem bántam őket, inkább elküldöm a nagyot a szobájába rajzolni ha nagyon rossz(azt gyakoroltatom itthon mert emiatt jár óvodában fejlesztőhöz) nem veszi büntetésnek mert szeret rajzolni.

Na de visszakanyarodva, hol az apuka?

Nálunk sajnos kamionos úgyhogy én zizzenek csak itthon meg

2022. okt. 2. 22:18
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
9vagyok. Azért ablakon nem hajítanám ki meg ilyenek.
2022. okt. 2. 22:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!