Ki mit csinálna a helyemben?
Figyelt kérdés
Kisfiam 4 éves, 1 éve szendvedunk az orrmandula témával.(száj légzés,légzéskimaradás,horkolás,stb.)
Állami kórház vagy magánkórház?
Már megvan az időpont a magánba, 360 ezer Ft.
Férjem szerint az állami kórházban is tökéletesen ki vennék neki. Viszont én a körülmények miatt is döntöttem így. Mit gondoltok?
2022. szept. 27. 15:31
1/14 anonim válasza:
Szerintem írd le melyik állami kórház a másik opció, hátha tőbbet tudunk segíteni.
Így nehéz kérdés, vannak jó kórházak.
2/14 anonim válasza:
Ha nincs jobb helye 360e Ft-otoknak, akkor hajrá.
Természetesen az államiban is ugyanúgy megműtenék, maximum nem tartozna WC a szobához, nem ketten, hanem hatan lennének egy szobában, és kopottabb lenne a festés a falon.
3/14 A kérdező kommentje:
Nyíregyházán, Prestige Magánkórházban fogjak. Dr Finna Péter
2022. szept. 27. 15:53
4/14 anonim válasza:
Általában ez gyors műtét. Teljesen Mind1 hogy egyedül van a szobában vagy 4-en. Ha nincs jobb helye a pénznek magán, de ugyanúgy csináljak az államiban is. Kaját te is vihetsz neki.
5/14 anonim válasza:
Ha nincs felesleges 360 ezer forintod, akkor az állami is megfelelő lehet.
6/14 anonim válasza:
Hát valószínűleg nem leszek népszerű,de én bizony nem fizetnék ezért ennyit.Államiban is tökéletesen rendbe persze,ha nem számít a pénz, akkor viheted magánba is.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem fürdünk a pénzben ez tény, viszont van egy kis spórolt pénzünk. Féltem nagyon a kisfiamat, tudod igen, rutin műtét, de akkor is🥲
2022. szept. 27. 16:00
8/14 anonim válasza:
Nekem is volt kiskoromban mandula műtétem, ez mindenhol kellemetlen. Az államiba is kereshetsz orvost, biztos találnál, olcsóbban megúsznád. Ez a pénz még jól jöhet a gyermeknek a jövőben.
9/14 anonim válasza:
8 éve az akkor 12 éves fiamnak vették ki az orr és garatmanduláját Bp Állami gyerekkorházban semmi gond nem volt.
10/14 anonim válasza:
Ha anyagilag belefér, és téged megnyugtat, akkor vidd a magánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!