Milyen gumicsizmát érdemes venni?
Én még sosem vettem gumicsizmát,pedig már 6 éves a gyerek.
Hideg is, merev szárú is, nem szimpi.
Szóval ha engem kérdezel, semmilyet.
De ha neked bejön,nyugodtan.
Szia!
Mi kivehető béléses gumicsizmát vettünk a Supykidsnél és bevált.
100 %-ban vízálló, anyaga PVC (felső rész + talp). A belső felület poliészter zokni. A kivehető bélés anyaga szivacs, amely alulról varrással felerősített talpbetétben, felülről pedig egy kívülről a csizma szárára hajtható anyagban végződik. Tavaly nem panaszkodott, hogy fázik benne, idénre is ilyet vettünk.
Akkor miben pocsolyázik, jatszik ha eső van, kedves második válaszoló?
Nem olyan sokaig van abban a gyerek, de egyébként 2 vastag zoknit is lehet ráadni.
4! Esőben nem megyünk ki. Ennek több oka van. Utána néha pici pocsolyákba esetleg belemegy,ahhoz meg jó a rajta lévő cipő is.
Mély tócsába úgyse megy bele. Szóval nálunk felesleges.
Az enyémeknek sem volt, sosem értettem. Egy valamirevaló egy vagyon, az olcsóbb hideg, kényelmetlen. Mellesleg hipphopp ki is növi. Inkább csak őszre kell, azért, hogy párszor felvegye felesleges.
Mi mondjuk kocsival jártunk oviba, esőben nem vitték ki őket az udvarra sem. Nekünk felesleges lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!