Kisfiam egyik füle teljesen bedagadt ,és piros neki . Mitől lehet ? Kép lent
Figyelt kérdés
Annyi mindent olvasok. Esetleg hallaskarosodasa lehet , gyulladas, allergiás reakció?
Délután vettem észre. Egyéb változást nem eszlelek, nem lazas , jókedvű, eszik ....
Holnap mindenképp megnézetem, de nagyon aggódok. Előre is köszönöm a hasznos valaszokat
2022. szept. 13. 20:08
1/11 A kérdező kommentje:
( 2.5 éves)
2022. szept. 13. 20:08
3/11 A kérdező kommentje:
Es az akár veszélyes is lehet?
2022. szept. 13. 20:18
4/11 anonim válasza:
A csípés az nem veszélyes, csak ha allergiás rá és rosszul lesz. Szerintem ha jobban bedagad akkor vidd el dokihoz. Lányomnak éppen ma volt hasonló a kisujján, bekentem csípésre való krémmel, már nem látszik.
5/11 anonim válasza:
Fiamnak kb hetente ilyen. Valahogy mindig ott csipi meg a szúnyog :/
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen ! Holnap mindenképp megnezetem.
2022. szept. 13. 20:31
7/11 anonim válasza:
Megcsípte egy szúnyog.Semmi baja nem lesz, valószínűleg reggelre nem is lesz bedagadva már.
9/11 A kérdező kommentje:
Már csak egy picit látszik neki . Annyira nincs bedagadva de még piros
Nem tudom hogy meg-e nézessem....
2022. szept. 14. 08:42
10/11 anonim válasza:
Mit nézzenek rajta?Ez egy szúnyogcsípés.Felesleges ezzel beteg gyerekek közé vinned,pláne hogy nem is fáj neki.Holnap már a helye sem fog látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!