Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 éveseitek tudnak szépen enni?

2.5 éveseitek tudnak szépen enni?

Figyelt kérdés
2.5 éves a kisfiam. Borzasztó, hogy még mindig mennyire rondán eszik. Fele kaja még mindig rajta van, a földön és a széken. A ti gyerekeitek tudnak szépen enni? Aggódom, mert jövő hónapban bölcsis lesz, oviba helyhiány miatt idén nem került be.

2022. szept. 12. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A lányom a bölcsiben tök kulturáltan eszik állítólag, már előkét se kap, itthon meg mint aki most lát életében először evőeszközöket... Szóval ne parázz ezen, a közösség ereje sokat tud javítani a dolgon :D
2022. szept. 12. 17:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyeni..

Az en gyerekeim szerencsee szepen esznek, ettek is

2,5 eves a kicsi, eloket nem hasz alunk mar nyar ota..

De ha faradt, akkor tud cifrakat..

Ellenben a nagy (4) ovistarsainak fele olyan balhesan eszik, mint nekem 1 eves korukban.

Van persze olyan, aki amiatt mert mindig etettek otthon, de van olyan is, aki egyszeruen annak ellenere sem tud/ akar figyelni.

Tapasztalat alapjan a fiuk a rosszabbak.

Nalunk tesom katasztrofa volt, en szepen ettem mindig.

Szoval nyugi!

2022. szept. 12. 18:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 detto.

Láttam képet ahol épp esznek. Előke nincs, mindene tiszta, kanállal eszik rendesen. Itthon mge majdhogynem belenyomja a fejét a tálba.

Mondjuk jó étvágya van legalább.

2022. szept. 12. 21:08
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ.
2022. szept. 12. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Igen, szépen eszik, ha enni akar. Amikor játszik, vagy másra figyel közben, akkor sokkal több a maszat. Van, hogy elkezdi kézzel turkálni az ételt, de ez mindig annak a jele, hogy már nem éhes.
2022. szept. 14. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!