Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16 hónaposan változhat a...

16 hónaposan változhat a hajszíne?

Figyelt kérdés
Kislányomnak világos barna haja van, nyáron egy kicsit kiszőkült, most meg mintha vörösödne. Nincs vörös a családban, lehet hogy Ő az lesz ?
2010. szept. 25. 17:48
 1/3 anonim válasza:
100%
Én fekete hajjal születtem, pár hónap múlva már tejfölszőke voltam, tinédzserkorban sötétedett, most meg attól függ, hogy milyen színűnek látszik, hogy mik a fényviszonyok(szőké-világosbarna). Még bőven változhat szerintem :)
2010. szept. 25. 17:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyolc éves koromig sötét barna hajam volt, Horváth Charlie style, utáltam! Szeplős is voltam. Harmadikban levágattuk gombára a hajamat (1993, úgyhogy senki se röhögjön), ekkor csodák csodájára kiszőkült a hajam, és ezzel egyidőben eltűnt minden szeplőm.

Szóval ne aggódj, úgyse rajtatok, hanem a természeten múlik minden. A vörös haj pedig nagyon különleges, ritka! :)

2010. szept. 26. 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vörös hajú vagyok születésemtől kezdve, és szeplős:)

A férjem testvére tejföl szőke hajjal született és pár év múlva már sötétbarna haja volt.

A kisfiam most 17 hónapos és fekete egyenes 7 centis hajjal született, most gyűrű göndör szőkésbarna hosszú haja van.:)

Pont most mostuk ki a haját,ha egyenes haja lenne akkor már vállig érne neki.:)

A kis barátjának a haja is most kezdett el bevörösödni.Nyáron ők nagyon sokat voltak napon így a nap kiszívta és szőke volt,de most olyan édesen vörös:)

Náluk az apuka vörös.

Simán lehet vörös a kislányod.A hajszín szerintem állandóan változik pláne világos hajnál.

Én 27 éves vagyok sosem festettem a hajam megmaradt a vörös színe de minden évbe változott valamennyit a színe.Vagy sötétedett vagy világosodott.

2010. szept. 27. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!