16 hónaposan változhat a hajszíne?
Nyolc éves koromig sötét barna hajam volt, Horváth Charlie style, utáltam! Szeplős is voltam. Harmadikban levágattuk gombára a hajamat (1993, úgyhogy senki se röhögjön), ekkor csodák csodájára kiszőkült a hajam, és ezzel egyidőben eltűnt minden szeplőm.
Szóval ne aggódj, úgyse rajtatok, hanem a természeten múlik minden. A vörös haj pedig nagyon különleges, ritka! :)
Szia!
Én vörös hajú vagyok születésemtől kezdve, és szeplős:)
A férjem testvére tejföl szőke hajjal született és pár év múlva már sötétbarna haja volt.
A kisfiam most 17 hónapos és fekete egyenes 7 centis hajjal született, most gyűrű göndör szőkésbarna hosszú haja van.:)
Pont most mostuk ki a haját,ha egyenes haja lenne akkor már vállig érne neki.:)
A kis barátjának a haja is most kezdett el bevörösödni.Nyáron ők nagyon sokat voltak napon így a nap kiszívta és szőke volt,de most olyan édesen vörös:)
Náluk az apuka vörös.
Simán lehet vörös a kislányod.A hajszín szerintem állandóan változik pláne világos hajnál.
Én 27 éves vagyok sosem festettem a hajam megmaradt a vörös színe de minden évbe változott valamennyit a színe.Vagy sötétedett vagy világosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!