Megeszi nálatok a gyerek a lefagyasztott ételeket?
Figyelt kérdés
Mostanában sokat fogok fagyssztani, mert visszamegyek dolgozni, és nem lesz időm főzni. A probléma az, hogy egyik kiolvasztott ételt sem volt hajlandó megenni a gyerek, pedig én nem érzek jelentős változást az ízén.
Aki szokott még ételeket fagyasztani, az miket szokott, amit megeszik felolvasztás után a gyerek?
Nálunk sem eszi meg senki a fagyasztott ételt, sem a másnaposat. Hétköznap van fél órája az embernek össze dobni valamit, hétvégén meg lehet kicsit hosszadalmasqbban keszulni
2022. szept. 10. 15:33
13/21 anonim válasza:
Mert kurvára ráértek és nincs 10 perc életetek. 🤦♀️
2022. szept. 10. 17:59
14/21 anonim válasza:
Kedves 13-as válaszoló!
Hidd el, hogy két cég vezetése, valamint 4 éves és 1,5 éves kislányok mellett nem a lábamat lógatom napi 16 órában. :)
De azt ne mondd már nekem, hogy nincs 30-45 perc idő főzni, ha annyira csak az otthon készült ételt eszi meg a gyerek... Tésztaételek simán elkészülnek annyi idő alatt, airfryerbe is csak beledobálod a dolgokat és magától kész van, nem kell figyelgetni, fordítgatni.
Kreatívnak kell lenni, nem enni 3 napig a paprikás krumplit, meg a lefagyasztott töltött káposztát.
2022. szept. 10. 18:23
15/21 anonim válasza:
Érdekes, hogy én tudok normális ételt készíteni fagyasztottból is. Egyébként pedig nem érdekel, hogy tetszik-e a gyereknek. Ha nem eszi meg, akkor éhes marad. Rengetegen éheznek, örülnek ha tudnak egyáltalán enni valamit, nekem ne kényeskedjen ilyen gusztustalanul. A menzás kajánál pedig még ezerszer jobb a fagyasztott is.
2022. szept. 11. 04:45
16/21 anonim válasza:
"Érdekes, hogy én tudok normális ételt készíteni fagyasztottból is. "
A kérdés mondjuk nem az volt, hogy fagyasztottból tudsz e normális ételt készíteni, hanem hogy a lefagyasztott ételt meg eszi e a gyerek. A fagyasztottból készíteni azt jelenti, hogy pl fagyasztott csirkemellet kiolvasztod, panirozod, megsütöd. A fagyasztott étel meg ennél a példánál a már kihúzott rántott csirkemell felengedve, és q gyerek elé rakva.
2022. szept. 11. 09:17
17/21 anonim válasza:
"Egyébként pedig nem érdekel, hogy tetszik-e a gyereknek."
Tökjó lehet a gyerekednek lenni, irigylem szerencsétlent! :D
2022. szept. 11. 09:44
18/21 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, mit nevezünk fagyasztott ételnek. A lefagyasztott alapanyagok, mint a húsfélék, zöldségek teljesen rendben vannak, hiszen ma már csak kivételes esetben nevel valaki baromfit vagy termel maga frissen zöldségeket. A lefagyasztott bablevesnek meg töltött káposztának én sem vagyok híve. De pl ha valaki előre elkészít mondjuk egy nagyobb mennyiségű bololognai szószt vagy egyéb étel hozzávalót, amiből sok és gyakran készül, az is tök ok.
2022. szept. 11. 12:00
19/21 anonim válasza:
Miután azt írja "A probléma az, hogy egyik kiolvasztott ételt sem volt hajlandó megenni a gyerek" itt evidens, hogy kész ételekről van szó. Tehát bizony a Bolognai szósz is ide tartozik.
2022. szept. 11. 12:05
20/21 anonim válasza:
Régen sokszor fagyasztottam kész, vagy félkész ételeket, semmi gond nem volt velük, persze ha az ember tudja, hogy mi az, ami bírja a fagyasztást, és mi az, ami nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!