H&M ruhák minősége? Tapasztalatok, vélemények?
Eddig nem vásároltunk a H&M-ből, nálunk nincs is üzletük, letöltöttem az app-ot, rendelnék, de előtte szívesen olvasnék véleményeket.
Most kezdi az iskolát a fiúnk és keresünk “normálisabb” ruhákat.
Erősebb testalkatú, legtöbb ruhája 128-as méretű, leginkább F&F darabok.
Azt láttam, hogy nem olcsók a ruhák.
Ár érték arányban megfelelő?
Méretarányosak?
Milyen gyakran szokott lenni akció?
Abszolút elégedett vagyok velük, rendszeresen rendelek, a gyerekeim babakora óta.
Szerintem jobban megéri innen venni, és nagy a választék.
Nem tökéletesen méretarányosak, egy picikével nagyobbak, mint máshol, de eddig ezt a különbséget nem találtam zavarónak, annyival azért nem.
F&F-hez képest talán annyival más, hogy az onnan való pólói a fiamnak rövidebben, H&M-ből pedig hosszabb fazon egy kicsivel, így én jobban is szeretem őket.
Én annyira nem szeretem a H&M ruhákat. Főleg a pólók szerintem gyenge minőségűek. Farmert, pulcsit vettem csak ott az utolsó időkben. Melegítők is hamar tönkre mennek.
Persze leggings téged nem érint (lányom és fiam is van) de még a Pepcos anyaga sem vékonyodik el olyan hamar, mint amit a H&M-ben vettem.
Persze lehet a szárítógépet bírja kevésbé jobban, mint az F&F és a C&A, de én inkább utóbbi kettőt részesítem előnyben, a korábban említett pulcsi és farmer ügyben is, ha már ott vagyok.
Egyébként Sinsay sem top minőség, de a minőséget kb ahhoz hasonlónak gondolom, Sinsay legalább sokkal olcsóbb.
Egy átmeneti dzsekit vettem a fiamnak.
Teljesen elégedett vagyok a minőségével.
Köszönöm az eddigi válaszokat, persze jöhet még.
Korábban rendeltem már a Sinsaytől, gondolván óvodába, udvarra jó lesz, több próbálkozásom is volt, de egyszerűen azok a ruhák annyira silány minőségűek volt, hogy a rendelésemnek felét-háromnegyedét mindig vissza kellett küldenem, mert már úgy sem voltam elégedett vele…
Jelenleg is van 134-es rövid ujjú onnan, 44 cm hosszal, szita anyaggal, a melegítők egy ovis nap után vállalhatatlanul bolyhosak lettek..
Pepcoból vásároltam többször, amíg kisebb volt, de most már nem igazán találok, egyszerűen nem tetszik a mintájuk, színviláguk… nem tudom milyen minőség, de durván hangzik, hogy az jobb, mint a h&m, hisz sokszor az ár.
Leggingsre értettem csak a Pepcot, azért a félrevarrt darabok szinte csak a Pepcot jellemzik, melegítő onnan volt, ami egyetlen használat után bolyhosodott.
H&M pulcsikról még az eszembe jutott, hogy a dupla méretezés azért tud meredek lenni, bár azoknak a minőségével tényleg nem volt bajom sosem, így is ki tudta a fiam használni őket.
Póló, leggins, pizsama amit biztos, hogy többet ott nem veszek és a nagyon vékony melegítőket sem.
C&A-nak is van webshopja, két hátránya van csak, hogy kb 6-8 munkanap a szállítás mert Németországból jön és előre kell fizetni, tudom ezt sokan nem szeretik, pláne ha nem választás kérdése. De én a legtöbb ruhát ott veszem mindkét gyerekemnek. A pólók is rengeteg használat után tökéletes állapotúak.
Pont pólókat akartam leginkább rendelni, akkor kicsit átnézem még a kosaram 😄
Adok egy esélyt azért… remélem jók lesznek.🙂
Nekünk a ruháink olyan 80%-a H&M-ből van. A mi sajátunk is, a gyereké lehet, hogy inkább 90% :D Közel van hozzánk egy üzlet, nagyon kézenfekvő onnan vásárolnom. De a házhozszállítás is abszolút megbízható, mindig egy héten belül megkaptam, amit rendeltem, hiánytalanul.
Én alapvetően elégedett vagyok vele. Nem egy hűdemilyen luxus kategória, meg nem is annyira dizájnos, a női divat mostanság nem annyira tetszik náluk (minden ilyen bő formátlan zsák, szóval most már inkább Mohito meg Orsay a választottam, ha magamnak veszek valamit), a gyerekruháknál meg a színek/minták nem mindig tetszenek, de aztán mégis mindig itt kötök ki, mert amúgy még sosem kellett kidobnom valamit, mert foszlott vagy bolyhosodott vagy bármi normál használat mellett elfogadhatatlan hibásodás érte volna. A ti esetetekben a méretekről nem tudok nyilatkozni, nálunk eddig mindig méretarányosak voltak, mostanság kezd csak probléma lenni, hogy magasabb a lányom, mint széles, ezért kb 3 mérettel kisebb rövidnadrág vagy fehérnemű jó rá, mint ami hosszában indokolt lenne, de ez csak nadrágoknál gond, a pólók, ruhák, azok mind jók rá a saját méretében.
Szerintem próbáld ki először egy kisebb rendeléssel, nem túl sok elemből, nem túl drágáért, hogy mennyire jön be. Relatíve gyakran szoktam amúgy leárazásokat látni, bár trendet nem biztos, hogy tudok mondani, hogy mittudomén, 3hetente van valami akció, mert fogalmam sincs, azért ennyire gyakran nem böngészem :D De kb negyedévente, mint nagyjából mindegyik másik üzletben is, biztos van valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!