Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek vékony gyereke van,...

Akinek vékony gyereke van, mit csinál a nadrágokkal?

Figyelt kérdés

Lányomra minden nadrág, ami jó hosszban, derékban nagyon bő, bokáig csúszik. Már túl nagy ahhoz, hogy csak leggingsben járassam, de azok közt is úgy kellett keresgélnek a keskeny derekúakat..

Tényleg minden egyes nadrágját be kell vetetni többért, mint amennyibe a nadrágok kerültek? Van valami praktika rá, hogy oldjam meg olcsón-könnyen, hogy ne essen le róla egyik nadrág sem? Ti hogy csináljátok? Minden márkából vettem már neki ruhát, általában a skinny darabokat veszem, és ezek is olyanok, hogy két öklöm befér a gyerek és a gatya közé, tehát a márka nem megoldás. Nekem szabó volt a nagynéném, minden nadrágom ő alakította át, de erre már nincs lehetőségünk, és mikor 2000ért karcsúsítanák az 1700 forintos nadrágot.. Szóval érdekel, ki mit csinál ilyen helyzetben. Ahhoz már hozzászoktam, hogy a felsők lötyögnek rajta, de leesni mégsem eshetne le a nadrág róla. Sajnos a szoknyákat nem szereti.

2022. aug. 25. 11:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

9 éves, kangabooról nem hallottam. Most vettem a Calzedoniában 6000Ftról leárazva 1700ra két nadrágot én jó áron, jó minőséget szoktam venni, nem azért olcsó a nadrág, mert minőségtelen, hanem mert sajnálom rossz ár-érték arányban megvenni, ezért nem is tetszik az, hogy a nadrágnál drágábban varrják össze. Na meg eleve olyan helyről veszem, ahol kisebb a méret, ezek meg a fastfashion boltok. 9 évesre nem fogok gumis nadrágot ráadni meg kötős melegítőt..

Annyi a munkájuk, hogy nem is aznap végzik el, a mennyiségi kedvezmény tuti nem fog menni.. lehet nézek ilyen youtubeos DIY videókat, és megpróbálom kézzel, annyira csak nem lehet nehéz, varrógépet fixen nem veszek:)

Öve van több is, de nem szereti, mert nincs türelme kicsatolgatni meg vissza mosdózáskor/tesin és azt mondja kényelmetlen ülésnél. Megnézem ezt a kangaboot, hány éves korig milyen ruhákat árulnak. Amúgy a skinnyk a zarában például derékban is kisebbek, mint ugyanazok a méretek más típusú nadrágnál.

Megnéztem a kangaboot, esélytelen, hogy innen vásároljak.

2022. aug. 25. 14:41
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
A Kangaboo nem olcsó, de ott is gyakran vannak akciós termékek. Mi is akkor vesszük. Az alkata miatt ott veszek, ahol kapok rá valamit, ami jól is áll rajta. Nincs sok lehetőség. H&M, C&A szinte esélytelen, mert nekünk ott nagyon nagyok a méretek.
2022. aug. 25. 14:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Gumis nadrágból létezik (vagy legalábbis létezett) olyan, hogy kívülről úgy néz ki, mint egy rendes farmer, de belül a derekánál mindkét oldalon van egy gumi és egy gomb. A gumit tudod húzogatni és vannak rajta gomblyukak, így tudod állítgatni a méretet. Persze ez se csodaszer és ha nagyon behúzod, akkor gyűrött lesz a nadrág dereka, de hátha működik.
2022. aug. 25. 15:11
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
Erre van egy tök jó talalmány, úgy hívják: öv
2022. aug. 25. 15:53
 25/28 anonim ***** válasza:
Drága a varrónőd. 400-ért nekem állítható gumit raknak bele,gombbal tudom állítani belül. Ja és nem vidéki falu :)
2022. aug. 25. 16:12
 26/28 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy azt kellene, hogy kimegyek pesti peremkerületbe/szegényebb kisvárosba, ott biztos olcsóbb.. a kangabooban nincs választék, a ruhák olcsónak tűnnek, és ahhoz képest is túl van árazva. Több pl megegyezik a fashiondayses töltelékmárkákkal. A calzedoniás méterekkel előtte van árban is, anyagban is, tervezésben is. De szerintem a sima zarás is. Van egy két húzómárkájuk, de pont olyan, mint a fashiondays, az is pár márkára támaszkodva próbálja a többit eladni, hátha elmegy az is. "name it" farmerek.. ez pl ugyanaz a márka, és már ott sem kellett, hát hogy néz ki.. tiszta pepco [link]
2022. aug. 26. 06:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak 128-as kell 19,5cm-s derékra,a next skinny is lógott rajta. Emellett széles szárú nem jó mert lobog rajta hiába a szűk derék ha a láb rész szakadtul néz ki így pl.sinsay H&M kilőve. Simán bemegyek egy Tescóba vagy C&a-ban,veszek valamit,aztán 400ft-ért városban dolgozó varrónő belevarrja az állítható gumit az én fiamra méretezve. Nem kell túl bonyolítani.
2022. aug. 26. 08:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nálunk is ez a probléma, 130 cm, de 19 kg. Kell már a 134-es ruha, gondolhatod milyen a bőségük…

Én a Takko-ban néha találok neki farmert, és a lábán sem olyan mint a harang és a derekában még van plusz szűkítő.

Amúgy, varrónőhöz viszek mindent.

Én 162 cm-hez vagyok 46 kg, könnyebben találok a gyerekosztályon… 🙂

2022. szept. 18. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!