Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek vékony gyereke van,...

Akinek vékony gyereke van, mit csinál a nadrágokkal?

Figyelt kérdés

Lányomra minden nadrág, ami jó hosszban, derékban nagyon bő, bokáig csúszik. Már túl nagy ahhoz, hogy csak leggingsben járassam, de azok közt is úgy kellett keresgélnek a keskeny derekúakat..

Tényleg minden egyes nadrágját be kell vetetni többért, mint amennyibe a nadrágok kerültek? Van valami praktika rá, hogy oldjam meg olcsón-könnyen, hogy ne essen le róla egyik nadrág sem? Ti hogy csináljátok? Minden márkából vettem már neki ruhát, általában a skinny darabokat veszem, és ezek is olyanok, hogy két öklöm befér a gyerek és a gatya közé, tehát a márka nem megoldás. Nekem szabó volt a nagynéném, minden nadrágom ő alakította át, de erre már nincs lehetőségünk, és mikor 2000ért karcsúsítanák az 1700 forintos nadrágot.. Szóval érdekel, ki mit csinál ilyen helyzetben. Ahhoz már hozzászoktam, hogy a felsők lötyögnek rajta, de leesni mégsem eshetne le a nadrág róla. Sajnos a szoknyákat nem szereti.

2022. aug. 25. 11:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Plusz még amit tavaly meg tavalyelőtt kinőtt hosszra, megtartottam, idén tökéletes rövidgatya volt.
2022. aug. 25. 11:49
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, ha valamit félre értek, de a skinny nem azt jelenti, hogy vékony a dereka, hanem a szabásra utal.

Én is nagyon vékony gyerek voltam (6. osztályban a védőnő meg akart győzni, hogy anorexiás vagyok), övvel volt megoldva ez a probléma. S.Oliver árult anno vékonyabb alkatúakra farmert, legtöbbször ott vásároltunk.

C&A gyerekrészlegét is lehet érdemes megnézni, hátha a felnőtt részhez hasonlóan van azonos hosszúságú, de vékonyabbakra szabott nadrág.

2022. aug. 25. 12:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak van varrógépe, ő veszi be mindkét gyereknek
2022. aug. 25. 12:06
 14/28 anonim ***** válasza:
55%

"és mikor 2000ért karcsúsítanák az 1700 forintos nadrágot"

Zavar van a fejedben, kérdező.

Kapsz egy nadrágot 3700 Ft-ért. Ez így is jó ár.

Nem a varrónőd túl drága, hanem a bolt túl olcsó. Most jobban örülnél, ha egy 5000 Ft-os nadrágot kéne 2000 Ft-ért átszabatni?

2022. aug. 25. 12:09
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
nem kell ahhoz varrónő, meg kis elszántsággal varrógép se, anyám mindig kézzel vette be a nadrágjaink derekát, mert nem volt pénzünk varrógépre az én kamaszkoromig. nézz róla tutorialvideót, biztos sok van a neten.
2022. aug. 25. 12:20
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig olyan nadrágot veszek,aminek állítható a derékmérete azzal a gombolós gumírozással. A fiam most 11 éves, 160 cm és 40 kg, nem egyszerű eset ő sem. A lányom már idősebb, ő 36os méretet hord, igaz a legtöbb nadrágból ki van a bokája, de nem egyszerű olyat találni,ami elég szűk és hosszú is (ő kB 180 cm és 56 kg).
2022. aug. 25. 12:25
 17/28 anonim ***** válasza:
A gombos gumival is nagy 🤷‍♀️
2022. aug. 25. 12:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Beveszem otthon kézzel. Behajtom az anyagot, 2-2 öltés az oldalára, és/vagy a hátoldalára. Többet nem foglalkozom vele, a póló úgyis takarja a derekát, nem látszik hogy be van hajtva. Meg egyébként is, ahogy elnézem nem azcsak az én gyerekemnek ilyen a gatyója, többebn vannak így vele.
2022. aug. 25. 12:41
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Kötős nadrágot kell venni. Fiammal is ez van, pedig szerintem ő még nem is az a nagyon durván vékony kategória. Csak kötős és belül deréknál gombbal állítható nadrágjai vannak.
2022. aug. 25. 12:45
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom nagyon vékony. Általában állítható derekú nadrágokat veszek. A Kangaboo gyerekáruházban szoktam még neki Name it márkájú nadrágokat venni, mert azokat vékonyabb gyerkőcökre tervezik. Egyébként állandó probléma ez nálunk is. Minden bő rajta. Néha még turiban szoktam kifogni dolgokat.
2022. aug. 25. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!