Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ez normális ilyenkor?

Ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés
Kisfiam beteg és egész nap alszik, nem eszik, inni is itatnom kell. Szinte csak a lázcsillapítón meg pár falat kaján él 3 napja. És napi 24-ből 20 órát alszik. Nem játszik, pedig az az élete és sosem akar aludni, de enni meg imád. Úgye visszafog térni minden a régi kereékvágásba?

2022. aug. 23. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Ha ilyen elfekvő, én tuti azonnal bevinném a sürgire.

Legalábbis minden gyerekemet bevittem ha ilyen van.

Ha 2 nap alatt nem javul, ti meg a 3 ik napot viszitek így, hogy javulás nincs, ügyelet. Az a biztos.

De minket mindig bentfogtak és lefolyt pár üveg infúzió.

2022. aug. 23. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja és vedd komolyan.

Pillanatok alatt kiszárad egy gyerek úgy, hogy észre sem veszed, ügyeletre vidd be most.

2022. aug. 23. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

9#

A kóla nem való kisgyereknek ez igaz, de nagyban csökkenti az émelygést, és a hasmenést is visszább szorítja.

Terhesség alatt is nem hiába javasolják a hideg kólát ha rosszul van a kismama, vagy kínozza a hányás.

A cukrosoknak is nem hiába javasolják ha nincs kéznél szölőcukor és leesett a vércukor.

Félre ne értsd, nem magasztalom a kólát, de van amire tényleg hasznos.

Én pl soha a büdös életben nem találkoztam még ezzel az Ors itallal, maximum neten, de hiába mentem be dm-be, rosszmannba, még patikában sem találtam soha.

2022. aug. 24. 06:51
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13! Nálunk a gyerekorvos ajánlotta a hideg coca colát hányásra!
2022. aug. 24. 08:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

14#

Nekem is orvosom ajánlotta terhesség alatt is anno, neki is 3 gyereke van, és bizony ő is hideg kólát ad amikor betegek a gyerekei.

Apukám meg cukor beteg. Neki alapban van az ágya mellett szölőcukorral együtt, ha ne adj isten leesne a vércukra.

2022. aug. 24. 08:36
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze nem csak kólát kap inni. Kb így kapja: 2 pohár tea, 1 pohár víz fél pohár kóla.
2022. aug. 24. 11:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi lett? Mi is így vagyunk most
2022. okt. 3. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!