Ez normális ilyenkor?
Ha ilyen elfekvő, én tuti azonnal bevinném a sürgire.
Legalábbis minden gyerekemet bevittem ha ilyen van.
Ha 2 nap alatt nem javul, ti meg a 3 ik napot viszitek így, hogy javulás nincs, ügyelet. Az a biztos.
De minket mindig bentfogtak és lefolyt pár üveg infúzió.
Ja és vedd komolyan.
Pillanatok alatt kiszárad egy gyerek úgy, hogy észre sem veszed, ügyeletre vidd be most.
9#
A kóla nem való kisgyereknek ez igaz, de nagyban csökkenti az émelygést, és a hasmenést is visszább szorítja.
Terhesség alatt is nem hiába javasolják a hideg kólát ha rosszul van a kismama, vagy kínozza a hányás.
A cukrosoknak is nem hiába javasolják ha nincs kéznél szölőcukor és leesett a vércukor.
Félre ne értsd, nem magasztalom a kólát, de van amire tényleg hasznos.
Én pl soha a büdös életben nem találkoztam még ezzel az Ors itallal, maximum neten, de hiába mentem be dm-be, rosszmannba, még patikában sem találtam soha.
14#
Nekem is orvosom ajánlotta terhesség alatt is anno, neki is 3 gyereke van, és bizony ő is hideg kólát ad amikor betegek a gyerekei.
Apukám meg cukor beteg. Neki alapban van az ágya mellett szölőcukorral együtt, ha ne adj isten leesne a vércukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!