Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » TAKKO gyerekruha, vélemény,...

TAKKO gyerekruha, vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés

Sosem vásároltam még a TAKKO-ban ruhákat, de most iskolakezdés előtt be kell szerezni pár új darabot.

Milyen minőségűek a ruhák? (könnyen/hamar bolyhosodik?)

Mosást bírják? (összemegy, nyúlik, tekeredik, fakul… stb)

Erősebb testalkatú gyerekekre is jók lehetnek?

Nálunk nincs sajnos h&m, c&a és hasonlók, rendelni nem szeretnék.

F&F van, de valami iszonyú drágának találom most. Legtöbb ruhánk innen van… ehhez képest milyen lehet a Takko?

2022. aug. 21. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Változó. Volt olyan pólója a fiamnak aminek a nyaka 2 mosás után kinyúlt, lányomnak agyonbolyhosodott gyorsan a felsője, más ruháik meg jól bírták...
2022. aug. 21. 19:30
 2/6 A kérdező kommentje:

Hm, akkor változó.

Mondjuk, szinte mindenhol van gyengébb és jobb minőségű is.

Teljesen tanácstalan vagyok, agyon hype-olták a Sinsay-t, hát kb használat előtt ment a kukába a rendelésem ..

2022. aug. 21. 19:40
 3/6 Andi80018 ***** válasza:

Nadrágok jók, de nem olcsók. 6-7 ezer egy farmer, ami gumis derekú, és az alja is az. Ezekkel az a gond, hogy tesis napon nem vette fel a fiam, mert nehezen húzta le, meg fel.

A pólók rossz minőségűek, a nyaka gyorsan kinyúlik, és az anyag is gyorsan tönkremegy. Pulcsik jók, de azt ugye nem is mosod annyit. Méretük normálisnak mondható.

Én is gondban vagyok most, hol vegyek farmert, melegítő gatyát.

2022. aug. 21. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem 10 éves lányomnak, 12 éves fiamnak sok cucca van onnan. Ár- érték arányban megfelelőnek tartom. 1200 volt tavasszal a fiu polo, olyan 3000-4000 egy szép rövidgatya. Sok az akció, nekem kuponjaim is vannak, iratkozz fel te is.
2022. aug. 22. 07:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Megnézem, egy próbát végülis megér.🙂

2022. aug. 22. 08:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanolyan, mint a többi fast fashion bolt: változó, de nem rossz minőség. A vastagabb anyagok általában jók, én már vékony anyagot nem is veszek. Mindenből a masszívabb, tömör tapintásút veszem.
2022. aug. 22. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!