Szülők! Hogy kezelitek, ha az ovisotok nem szépen beszél veletek otthon?
Arra gondolok, ha egy gyerek nem örül valaminek, pl. nem az ő akarata érvényesül, vagy türelemre van intve, stb. És ekkor valami olyat mond, ami vagy csúnya, vagy nem kedves.
Pl. legyen az első eset egy káromkodás, a másik pedig csak annyi, hogy Te rossz anya!
Hogyan viselkedtek ilyen helyzetben?
Főleg olyan anyukák válasza érdekel, akik otthon nem szoktak csúnyán beszélni, de a gyereketek hoz az oviból szavakat.
Első válaszolo vagyok.
"/11 A kérdező kommentje:
Feltételezem, mindenki neveli, akinek van gyereke. Evvel nem vagyok előrébb, mert én viszont nem nevelek egyet sem, ahogy a kérdésemből is kiderül a szülők megszólításnál."
Nagyon tévedsz, rengeteg ember nem neveli a gyerekét. Ugye mennyi illedelmes, jó gyerek van az óvodában, iskolában...
A kedves szülők megszólításbol hogy derül ki hogy te nem nevelsz gyereket? Nekem nem áll össze a kép, pedig nem vagyok egy hüle.
"Ezért nekem az ilyen válasz nem sokat segít."
Hát... Pedig ott van a megoldás is a válaszomban. Sajnálom hogy nem érted ezt az egyszerű mondatot.
Szép estét.
"Evvel nem vagyok előrébb, mert én viszont nem nevelek egyet sem"
Nem evvel, hanem ezzel.
Pedig előrébb vagy, mert te nem is gondoltál a nevelésre.
Hogy függ össze a kérdésedre a válasz azzal, hogy neked van-e gyereked?
És nem, bem derült ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!