Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Letezik, hogy egy nap alatt...

Letezik, hogy egy nap alatt eltanulta a hisztizest?

Figyelt kérdés

Multheten voltunk sogornomekkel egy napra koruccanni. Nekem van egy kozel ket eves gyerekem, az ove ket es fel eves.

Az a kisfiu borzalmas amit lemuvelt. Egesz vegig hisztizett, orditott, hogy elerje a szuleinel amit akar, ok hamar beadjak a derekukat. Az en lanyom is eleg akaratos volt eddig is, de ilyen hisztit sose vagott le, mint amit az elmult par napban muvel. Foldhoz vagja magat es ugy ordit, ha valamit nem engedek meg neki. Eddig egy kis hisztin kivul mast nem produkalt, de vasarnap ota egyszeruen ugy viselkedik, mint az unokabatyja.

Letezik, hogy egy nap alatt igy eltanulta tole, vagy csak veletlen egybeeses es most kezdodik nala az a bizonyos dackorszak?

2022. aug. 10. 23:52
 1/6 anonim ***** válasza:
85%

"Eltanulhatta" vagyis inkább magába szívta

A gyerekek csak kicsik, de nem hülyék

Látta, hogy a másik gyerek, ezzel eléri amit akar, ezért ő is elkeydi feszegetni a határokat

2022. aug. 11. 00:07
 2/6 A kérdező kommentje:

Csodas.. Es meddig tarthat ez a hatarfeszegetes?

Minel jobban nem engedek neki, annal rosszabb a vergodese. De nem hagyom hogy egy kisgyerek iranyitsa a csaladot😅

2022. aug. 11. 00:17
 3/6 anonim ***** válasza:
84%

Ha egyszer sem ér el vele semmit, vagy akár rosszabbul jár akkor hamar abba hagyja.

A lányom egyszer nyomott egyet a boltban, hogy neki mind 2 dolog kell, mondtam vagy 1 vagy 0,nyomta továb így üres kézzel távozott. Kövi alkalommal úgy indult keresni, tudom egy.

2022. aug. 11. 00:39
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

3 vagyok a fiam a pakolásnál elenkezett, mondtam hogy akkor zacskó és kirakom, 3 napig üvöltött, hogy ne vigyem el az otthagyott játékokat, ha visszaöntöttem hogy akkor tegye el, akkor egyből megint azt mondta nem, 3 napig szórakoztunk.

Azóta egyszer kérem és szedi.

2022. aug. 11. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha a szülőkben lenne annyi, hogy utánanéznek, hogy valójában mi a hiszti, akkor nem születnének ilyen kérdések...
2022. aug. 11. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
1 perc alatt eltanulja, aztán évekig tart lenevelni róla.
2022. aug. 11. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!