Mi a kedvenc étele?
Előre kijelenteném szívem szerint nem csak magyaros meg olaszos ételeket főznék, de ezeket szereti a legjobban.
- Bolognai, fele marha fele sertés darált húsból csavart tésztával, és tejföllel. A szószt úgy szereti ha répa is van bele reszelve bőven.
- Marhapörkölt vagy sertéspörkölt tésztával, vagy tarhonyával, tejföllel, kenyérrel.
- Sertéstarja, újkrumplival uborkával.
- Paprikáskrumpli nokedlivel, virslivel ÉS kolbásszal.
- Rántott hal, kukoricás borsó salátával, rizzsel, vagy a sali helyett párolt brokkolival
- Tárkonyos csirkeragu leves, sok sok zöldséggel. A csirke az felsőcomb, mert utálja a mellet. 🤷🏼♀️
- Tejfölös tészta
- Sajtos makaróni (ez alatt azt a jó kis sajtszószos vajas csodát értsétek)
- Rakott krumpli de csak az én tányéromból
- "Tésztaleves" ez rendes húsleves sok sok sok csigatésztával.
- Tojásfehérje rántotta (nem szereti a sárgáját)
- Pucér kenyér 🤷🏼♀️
- Áfonya, eper, dinnye, málna, szőlő, alma, banán. Ez a sorrend.
Tudom sokat írtam, de ezeket mind majdnem egyformán szereti. Talán kiemelném mint kedvenc a pörköltet tarhonyával.
2 éves fiú.
Ha a gyereken múlna, akkor csak sajtot és mindenféle gyümölcsöt, aszalványt enne.
Főtt ételek közül a lasagna és a pesztós tészta a kedvenc.
Mindent megeszik, de a kedvencei:
Tonhalas tészta
rakott zöldbab
Öntött karfiol
lecsó
fish and chips
bolognai
gofri házi lekvárral
töltött paprika
gyümölcsszószok sült oldalassal
krumplipüré párolt zöldséggel és tartárral, egyben sült fasírttal
mindenféle főzelék fasirttal
Alig eszik valamit, kedvencei:
Tonhalas zsemle, üres jázminrizs, uborkás maki, mekis csibefalat, egy bizonyos pizza egy bizonyos helyről, többit nem eszi meg, illetve bundáskenyér, és egy bizonyos fajta melegszendvics, egy bizonyos módon elkészítve, plusz tükörtojás sárgája.
Nyers ételek: sárgarépa nyersen, dinnye, ha előtte kimagoztam, málna, de csak a bokorról, alma, de csak héjjal, egészben.
Tészták minden formában, gyümölcsök, palacsinta
2 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!