Mire utalhat, hogy így viselkedett?
Figyelt kérdés
Ma voltunk 4 éves státusz vizsgálaton, a fiam nem volt eggyütt működő semmit nem akart csinál amit kért a védőnő. Azt mondta vigyük el pedagógia szakszolágálathoz. 3 évesen is ilyen volt és azt mondta ennek 1 év alatt változnia kellett volna.Amúgy nekünk otthon nem csinál lehet vele kapcsolatot teremteni mindent csinál amit egy 4 éves annyi hogy nagyon szégyenlős de hamar fel tud oldódni. Milyen problémára utalhat?2022. aug. 5. 15:52
11/12 anonim válasza:
Szerintem az gáz, hogy oké hogy a védőnőnek nem csinálta meg, de hogy te is ott voltál gondolom és nem tudtad vele megbeszélni, oldani.
Mi 1,5 éves kora óta tudatosan készülünk a doktornénis és védőnős találkozásokra. Beszélgetünk róla, eljátszuk, én is vele, ő is velem, macival stb.
És értem, hogy nem könnyű ha az embert szakszolgálathoz irányítják, mert senki nem szeretné ha valami kiderülne a gyerekéről, ettől függetlenül elég struccpolitika ha mondják valamiért és nem teszed meg. Aztán meg megy a pislogás ha esetleg később derül ki. Ha meg nincs semmi, akkor meg meg lehet nyugodni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az ovodából nem kaptunk semmi olyan vissza jelzést, hogy valami gond lehet vele. Azt mondták a játékokba feladatokba bevonható. Gyerekekkel játszik. Nem azért tettem fel ezt a kérdést mert nem viszem el a szakszolgálathoz. Még tegnap fel is hívtam őket. Csak, hogy ez a fajta viselkedés mire utalhat. Igen én is mondom neki, hogy mi lesz stb.. De mire oda értünk ez lett. Az orvosnak meg szokta engedni, hogy megvizsgálja.
2022. aug. 6. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!