Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van felétek hányós-hasmenéses...

Van felétek hányós-hasmenéses vírus?

Figyelt kérdés
Várost írjatok vagy megyét legyszi!
2022. júl. 28. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mi épp kijöttünk belőle úgy néz ki. Hódmezővásárhely
2022. júl. 28. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Az mindig van. 2-3 hete hallottam róla az oviban, több gyerek hiányzott hányás-hasmenés miatt. Hálistennek minket most elkerült, az elmúlt hónapokban másik kettő ilyet összeszedtünk már.

Nyíregyháza

2022. júl. 28. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Két hete a kislányomnál jelentkezett ilyesmi, és a múlt héten a húgomnál is.

Pest megye, Budapest melletti város.

2022. júl. 28. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
69%

A nagyobb egy éve jár oviba, de még nem hallottam lett volna, egyik gyerekemnek se volt még ilyen betegsége szerencsére.

Fejér megye

2022. júl. 28. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Dél-Budapest. Van, két hete gyógyult meg a kislányom a hányós verzióból, kórházban is voltunk 2 éjszakát miatta. Ott én elkaptam a hányos-hasmenős verziót, sok gyerek volt bent ezekkel a tünetekkel. A játszótéren is mondták tegnap ketten is hogy rajtuk is végigszaladt.
2022. júl. 29. 00:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Dajka vagyok ma háromszor focta össze magát a gyerekünk,míg az anyja odaért érte. Sajnos nem ő az első a csoportból, aki ezzel van otthon. Zala megye.
2022. nov. 7. 18:58
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Mi is most mentünk át rajta.

Esztergom.

2022. nov. 7. 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Pest megye: gyereknél nem jelentkezett,de engem ráz a hideg és úgy érzem,hányingerem vagy hasmenésem lehet bármelyik pillanatban. 2 hete tart ez. Biztos vagyok benne,hogy ez ellen küzd a szervezetem.
2022. dec. 24. 00:50
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Most épp nincs, az október novemberben volt, most elindult a bárányhimlő
2023. febr. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!