Vannak itt olyanok, akik a kezdetekben nem szerették a párjuk gyerekét?
"Férjem gyereke"
Azért ha már a férjed, akkor nem a kezdeteknél vagytok? Vagy pár hónap után mentél hozzá? Vagy évekig nem találkoztál a gyerekével?
Én évekig nagyon szerettem a férjem lányát, 5 éve voltunk együtt amikor lett közös és szörnyű ezt leírni de biztos a hormonok is közre játszottak de miután megszuletett nagyon nehéz volt elviselnem, zavart, idegesitett. Nyilván nem mutattam ki, és emésztettem magamat azon h ilyet érzek de akkor is erős palfordulás volt.
Idővel elmúlt ez az ellenszenv de olyat nem érzek a nagy iránt mint a saját iránt, de tettekben nincs különbség.
Nálunk nem férj, hanem én gyerekek van, a kisebbik fiammal nem túl jól jönnek ki.
Miattam jó pofiznak csak
A gyerek amúgy szemtelen,a férjem meg nem akar bele szólni...
Kamaszodik, szóval baromi nehéz. Míg kisebb volt, nagyon jól megértették egymást
"Nincs olyan ember, aki a kezdetekkor szereti más gyerekét."
Ez nem igaz, mert van. És előbb ismertem a férjem gyerekét, mint őt magát. Gyakorlatilag a gyerekek révén jöttünk össze. A lánya már többször volt nálunk, mielőtt a férjemmel valaha beszéltem volna.
8,9!
Az alaphelyzet az szokott lenni, hogy a partnert ismeri meg az ember előbb, nem a gyereket. Első látásra szerelem pedig a partner vagy a saját gyerek iránt létezik, egy vadidegent nem fogsz szeretni azonnal, bármit is mondasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!