Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam megütötte az arcát,...

Kisfiam megütötte az arcát, mivel tünthethetnem el a foltot ?

Figyelt kérdés

Nem , nem verem a gyermekemet. Ugrált az ágyon és beütötte az arcát a radiatorba , ami miatt lett pár piros folt. Nem szeretném hogy azt higyje bárki is hogy en bántottam, ezért jó lenne ha mielőbb eltűnne az eset nyoma.

Vagy várjam meg míg elmulik magától? Az Kb hány nap ?

Nem merek vele sehova menni ,mert még a végén valaki rám küldi a gyamugyet

2022. júl. 25. 07:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Hugom sokat kint volt kicsiként is a kertben, annyi lila foltja volt.... De egy percig nem gondolta senki hogy verjük.
2022. júl. 25. 09:11
 12/22 A kérdező kommentje:

Nyilván azért ki fogom vinni ,úgy értettem hogy nagyobb közösségbe nem viszem . Volt olyan az ismerőseim között, ahol a gyerek folyton kek-zold volt , amit valaki jelentett a gyamigynel, és 1 éven át heti rendszereseggel kijartak ellenorizni, hogy minden oke e .

Hat nekünk erre nem lenne szükségünk, de nyilván ha nagyobb sérülései lennének egyből elvinnem orvoshoz. Nem értem miért kell egyből tamadni, kiforgatni a szavaimat.

2022. júl. 25. 09:14
 13/22 A kérdező kommentje:
Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm szepen
2022. júl. 25. 09:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
9-es, ez nagyon durva történet. :-(
2022. júl. 25. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Én múltkor olvastam el a papírokat amit a bölcsitől kaptunk, és oda le volt írva hogy figyelik a sérüléseket, és jelentik ha bántalmazás nyomait látják stb.

Emiatt én is rászoktam parázni egy egy sérülésre... illetve nátha után mindig begyullad a gyerek egyik szeme, és eskü olyan mintha bevertek volna neki.

Persze ettől még kimegyünk, és csak akkor magyarázkodok ha kérdezik, egyébként nem hozom fel, miért van mokesz a gyerek szeme alatt.

2022. júl. 25. 09:28
 16/22 A kérdező kommentje:

15 :D

Sajnos vagy talán hala Istennek manapság sokkal jobban figyelnek az ilyesmire , viszont sokszor tulzasba viszik . A multkor csak hangosabban szoltam rá a boltban , nyilván nem kiabalva, és már az eladó egyből osztotta az észt. Akkor is arra gondoltam hogy na ez most tuti bejelenti. :D

2022. júl. 25. 10:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Jelentse!

Kijönnek, megvizsgálnak mindent, és elkönyvelik h megint egy fontoskodó bejelentő.

Sokkal sokkal súlyosabb esetben se történik sajnos semmi. Nem h akkor ha ráförmedsz a gyerekre

2022. júl. 25. 10:10
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
A lányom amíg pici volt, mindig, de mindig arccal tompította az eséseket. Kék-zöld-lila volt az arca állandóan. Volt, hogy a szeme mellett ütötte be, lett egy szép nagy lila mokka a szeme alatt. De sosem merült fel bennem, hogy nehogy meglássa valaki, mert azt hiszik, hogy verem. Gyerekorvos is látta sokszor, soha nem kérdezte, hogy szerezte a foltokat. Nyilván ha valaki veri a gyereket, annak más jele is van.
2022. júl. 25. 10:14
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem akinek nincs vaj a füle mögött, meg se fordul a fejében, hogy ne hinnének neki. Fura...
2022. júl. 25. 10:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, de nem is aggodnek rajta, hogy azt hiszik, verem a gyereket.

Mondjuk erről mindig az jut eszembe, hogy az enyémnek ritka érzékeny bőre volt, de ez addig nem tűnt fel, amíg egyszer pelenkázó közben rá nem csaptam a hatsojara. Már 2 éves volt, direkt forgolodott, kapalozott, jó heccnek tűnt neki, én meg rasuhintottam egyet a hatsojara. Gyerek akkor is röhögött tovább, tehát fájni se fajhatott neki. A következő pelenkacserenel majd elajultam, amikor konkrétan a tenyerem nyomat láttam vissza. Másnap mentünk bölcsibe, délután azzal fogadott a gondozono, hogy a gyermek pelus cserenel elmeselte, anyu tegnap racsapott a hatsojara, de "nem fájt am csak nevettem" . Szóhoz se jutottam, ő meg mondta, az ő gyerekenek is hasonló érzékeny bőre van, egy kezfogastol is belilul a gyerek keze... A gyerekekkel dolgozó szakemberek látják, mikor van szó bantalmazasrol és mikor valami más az ok

2022. júl. 25. 11:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!