Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam megütötte az arcát,...

Kisfiam megütötte az arcát, mivel tünthethetnem el a foltot ?

Figyelt kérdés

Nem , nem verem a gyermekemet. Ugrált az ágyon és beütötte az arcát a radiatorba , ami miatt lett pár piros folt. Nem szeretném hogy azt higyje bárki is hogy en bántottam, ezért jó lenne ha mielőbb eltűnne az eset nyoma.

Vagy várjam meg míg elmulik magától? Az Kb hány nap ?

Nem merek vele sehova menni ,mert még a végén valaki rám küldi a gyamugyet

2022. júl. 25. 07:50
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

[link]

Nem lila ,inkább ilyen pirosas árnyalatú

2022. júl. 25. 07:55
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

😅 Ne aggódj, senki nem fogja azt hinni h vered a gyereket 😉

Én vittem már hasonló sérülésekkel státuszra is.

Még csak megse kérdezte a doki h mi történt, csak megjegyezte h "látom korának megfelelően eleven fiúcska"

Egyébként majd egy kicsit belilul vagy zöldül.

kb 1 hét mire elmúlik

2022. júl. 25. 08:04
 3/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szepen. :-)

En is gondolkodtam hogy elviszem az orvoshoz, mert megiscsak a fejét ütötte be , de valahogy nagyon tartok attól hogy azt hinnek ,én bantottam. Amúgy egy teljesen normális magyar család vagyunk, valoszinüleg nem feltetelezne senki rólam, de inkább várok pár napot amire elmulik.

2022. júl. 25. 08:07
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahogyan az én kisfiam ki szokott nézni sokszor 🤣 ( és ha emiatt azt hinnék én verem a gyereket ,már sitten ülnèk úgy másfél éves korától ,mióta igazán beindult a gyerek ) 😅

Mire az egyik elmúlik ,szerzi a következőt. Szalad ,ugrál ,olyan mint egy mini hulk.

Az egyik nap pl leszakadt a fészek hinta amiben ült. Oké ,seb,horzsolás az arcán. Mire elmúlt. Vonatoztunk most szerdán , és hintazott a 2könyöklőn, addig míg kicsúszott a keze ,és telibe fejelte a földet. Jó. Oké. Nagy pukli fején. Aztán a pukli meg ott. Tegnap előtt osszefejeltek a nővérével.

Majd a nővére oda csukta a kezét a mosdó ajtóhoz. Szép árnyalatú lett a körme.

Ezt meg nagyon sokáig tudnám mesélni.

Ne aggódj ,sztem senki nem hiszi azt ,hogy vered a gyereket. Legalábbis ha nálunk nem hittèk meg eddig.akkor nálatok sem hiszem.😁

2022. júl. 25. 08:18
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy balesetnél sem jut ilyen eszembe hogy ne vigyem orvoshoz mert mást hinnének mit amit mondok. Érdekes.
2022. júl. 25. 08:22
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy ez hogy merül fel benned, ha tényleg nem vered a gyereket. Az ilyen balesetek mindennaposak minden kisgyerekes családban.
2022. júl. 25. 08:24
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
Hát én még ilyet nem hallottam…. aki attól félt, hogy azt hiszik veri a gyereket és emiatt nem akarta vinni sehova, ott nem is ok nélkül féltek…
2022. júl. 25. 08:41
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

Három gyerek édesanyjaként sosem merült fel bennem, hogy valaki ezt gondolja. Pedig volt mindnél olyan alkalom, hogy a kórházban kötöttünk ki.

Mitől félsz valójában? Ki jelentene fel?

2022. júl. 25. 08:49
 9/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha beszakadt volna a feje, akkor sem vinnéd orvoshoz, mert azt hiszik, te okoztál 8 napon túl gyógyuló sérülést?

Ez elég abnormális, ne is haragudj, hogy emiatt ne menjen friss levegőre a gyerek. Nem mások vélt véleményét kell nézni.

Ha esetleg egyszer a te mulasztásod vezet egy sérüléshez, akkor sem vinnéd el, mert be kell vallani?

Ismertem olyan családot, ahol a 8 éves kisfiú leesett a tetőtérből, szerencséjére bokorra, aztán a nagyszülők és az anyja is titkolta. Csonttöréssel órákon át sírt otthon, mire elvitték végre orvoshoz, ott is először hazudtak, nehogy kiderüljön, hogy mi történt...

2022. júl. 25. 08:55
 10/22 anonim ***** válasza:
94%

Ez nekem is nagyon fura... A gyerekeket nyilván éri mindenféle apróbb baleset, emiatt senki nem fogja a gyámügyet ráküldeni.

Én felnőttként is tele vagyok foltokkal folyton, de senki nem szokta azt hinni, hogy vernek otthon.

2022. júl. 25. 08:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!