Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lábfájás 3-4éves gyereknél?

Lábfájás 3-4éves gyereknél?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

4éves lesz a kislányom.

Hetente 1x 2x fájlalja a térdét.(leginkább délutánonként)

Van,hogy sokáig nem is fáj neki.

Lehet növekedési ugrás?vagy az esetleg,hogy a bölcsiben sokat futkározik meg játszik és elfárad neki?

2022. júl. 18. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs lúdtalpa?
2022. júl. 18. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként nekem is ez volt-anyuék mondták, hogy áá csak a növekedés. De kb 3 havonta iszonyat fájt a lábam, aludni nem bírtam.

Felnőtt korra is megmaradt-mikor kiderült végre, hogy az egyik lábam egy-két centivel rövidebb, mint a másik-szemre nem mondod meg, de emiatt asszimetrikus a csípőm meg minden kicsit el van csúszva-és ez okozza :/ azóta is előjön néha.

Neki nézték ezt?

2022. júl. 18. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy egészséges, (bokasüllyedés, lúdtalp sincsen, ahogy írták előttem is) akkor igen, lehet növekedési fájdalom is. Az én kiskamaszom ciklikusan nőtt mindig, most sikerült neki 7 centit 6 hét alatt, gyakorlatilag mindig fáj valamelyik ízülete, leggyakrabban mostanában a térde, bokája, combnyak területe. Ha sokat nyúlt hirtelen, ez is lehet egy ok, ha nincs ilyesmi a háttérben, fordulj a háziorvoshoz.

Nekünk sem tudtak okosat mondani, ha ez az ok, maximum a calcium és d vitamin bevitelt lehet növelni, más nemigen segít sajnos.

Egy telefont megér, én is hívtam a gyerekorvost, meg is vizsgálta, nálunk ténylegesen ez áll a háttérben. ha nem múlik majd továbbra sem, akkor megyünk ortopédiára, biztos, ami biztos, nehogy gond legyen.

2022. júl. 18. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!