Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kezdjek el aggodni a babam miatt?

Kezdjek el aggodni a babam miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, baratnomnek van egy 12 honaposnkislanya, es utanozza hogy telefonal. Tehat fulehez teszi a jatek telefont es beszel. Na most az en 15 honaposnkisfiam nem csinalja. Es a baratnom kerdezte, h fe amugy minden oke vele? 😳 Hogy mar kellene, hogy ezt csinalja. Viszont mondtam neki, h o a konyvet veszi elo es ugy csinal mintha olvasna, vagy kiveszi a seprut es sepreget, vagy mikor porszivozok akkor is a kezebe a sepru es velem egyutt ugy csinal, mintha porszivozna. Hat forgatta a szemet, h o nemtudja na. De akkor remeli minden ok. Most en ezt nem ertem. Minden gyereknek muszaj mintha telefonalnia? Vagy ez valami mervado? Hisz utanoz masban, es szavakban is....

Egyebkent nagyon cuki, baratsagos, ugyes, komunikativ a kisfiam.

Koszi szepen ❤️

#Utanozas
2022. júl. 16. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

"Hat en abba voltam total, h az a lenyeg h utanoz e minket. "

Ha "abba lettél volna totál", fel se teszed ezt a kérdést.

Hát PERSZE, hogy az utánzás a lényeg, nem a telefon. Ehhez durván sötétség kell. Vagy csak buksisimire vágytál, hogy "jól van, jó anyuci, biztos sokat olvasol neki, azért a könyvvel játszik".

2022. júl. 16. 21:29
 12/14 A kérdező kommentje:
Mar banom, h irtam. Mar kerdezni se lehet... Beszari hulye vagyok, igaz
2022. júl. 16. 22:08
 13/14 anonim ***** válasza:

#11-es nem értelek, de remélem jobb lett a napod, attól, hogy ilyen bunkó módon válaszoltál.

Kedves kérdező, nyugodj meg, semmi gond a gyerekeddel. Ilyen bezzeganyák, mint a barátnőd vannak mindenhol, ki kell zárni, mert tényleg csak stresszel

2022. júl. 17. 13:37
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 koszonom szepen ❤️🙏🏼
2022. júl. 17. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!