Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kezdjek el aggodni a babam miatt?

Kezdjek el aggodni a babam miatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, baratnomnek van egy 12 honaposnkislanya, es utanozza hogy telefonal. Tehat fulehez teszi a jatek telefont es beszel. Na most az en 15 honaposnkisfiam nem csinalja. Es a baratnom kerdezte, h fe amugy minden oke vele? 😳 Hogy mar kellene, hogy ezt csinalja. Viszont mondtam neki, h o a konyvet veszi elo es ugy csinal mintha olvasna, vagy kiveszi a seprut es sepreget, vagy mikor porszivozok akkor is a kezebe a sepru es velem egyutt ugy csinal, mintha porszivozna. Hat forgatta a szemet, h o nemtudja na. De akkor remeli minden ok. Most en ezt nem ertem. Minden gyereknek muszaj mintha telefonalnia? Vagy ez valami mervado? Hisz utanoz masban, es szavakban is....

Egyebkent nagyon cuki, baratsagos, ugyes, komunikativ a kisfiam.

Koszi szepen ❤️

#Utanozas
2022. júl. 16. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem saját magad miatt kezdj aggódni, mert nem vagy százas. Bár ezt a gyerek örökölhette...
2022. júl. 16. 19:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Jo, nemkell bunkonak lenni. Nemszulettem anyambol anyanak. Normalisan kerdezem. Elso gyerek, igy nemtudom, h most mi a norma mi nem. Baratnom ultette a bogarat a fulemebe. 🙄
2022. júl. 16. 19:07
 3/14 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ne barátkozz azzal a nővel

Ill olvass többet

Normális a gyereked, nyugi6

2022. júl. 16. 19:08
 4/14 anonim ***** válasza:
97%
Sógornőm lánya szintén 12 hónaposan már "telefonált", a fiam csak most 1,5 évesen kezdte el. Viszont csinált olyat amit a kislány nem. Soha nem gondoltam, hogy ez baj lenne. Minden gyerek más, más dolgok érdeklik.
2022. júl. 16. 19:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Nemfogok... Allandoan stresszel.
2022. júl. 16. 19:09
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Ő olyan szuperanya h attól érzi jól magát ha a sajátját úgy dicsőiti h mást leszól

Ne találkozz vele.

Olvasást utánozni jobb mint telefonálást

Azonfelül amikor mi voltunk gyerekek esély sem volt telefonálást utánozni 🤦‍♀️

2022. júl. 16. 19:11
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Szülői mintákat követ a gyerek. Lehet, hogy a barátnőd egész nap csak telefonál, így azt utánozza a gyerek. Ne aggódj, minden rendben van a fejlődésével.
2022. júl. 16. 19:12
 8/14 anonim ***** válasza:
59%
Attól, hogy van egy gyereked és lesz masodik még nem fogod tudni az általános dolgokat, ha nem olvasol és tajekozodsz. Attól, hogy első gyerek nem kell tudatlannak lenni, ne takarozz ezzel, kérem az egy vagy első gyerekesek nevében.
2022. júl. 16. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is volt ilyen "barátnőm". Volt...
2022. júl. 16. 20:39
 10/14 A kérdező kommentje:

Jaj csajok, koszi szepen. Hat en abba voltam total, h az a lenyeg h utanoz e minket. Nem a telefonnal... Termeszetesen utana neztem, na rogton a sok hulyeseg. Azert gondoltam, inkabb megkerdem.

Hat #9 igy ahogy irod. Volt. Ugyanigy csinalta azzal h meg nemjar 1 evesen, h nem eszik kanallal... Ach.... Sorolhatnam.

2022. júl. 16. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!