Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a “TikTok családról”?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem valami nem okés ezzel a fajta gyerekneveléssel, de kiváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.

2022. júl. 15. 23:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
34%

A gyereknevelés az nézet kérdése.

Minden szempontból.

Kötődő/ válaszkész nevelés, vagy sem.

Egyéb nevelési elvek, ha nem is tudatosan ( mondjuk èn Monessori leven nevelem zömében a gyerekeket, de nem is tudtam, amíg fel nem hívták rá a figyelmemet, és utána nem olvastam.

Mikor kezded a hozzátáplálást.. blw vagy kanalas.?

Adsz-e üvegeset vagy sem vagy rugalmasabban kezeled.

Adsz-e feldolgozottat.

Adsz-e hozzáadott cukrosat vagy sem, vagy meddig nem

Mikor(tól) engeded a digitális műsort.

Soroljam még?

Az említett családot most látom először.

Én magam semmilyen platformra nem teszek ki a családunkról és az életünkről sem semmit.

Bocs idén egy képet kitakarva.

Viszont a mai világban teljesen elfogadom, hogy más ott is megéli az életét, és a gyereket is kiteszi, amíg nem meztelen, megalázó, vagy visszaélésre okot adó stb képek/ videók.

2022. júl. 16. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!