Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a “TikTok családról”?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem valami nem okés ezzel a fajta gyerekneveléssel, de kiváncsi vagyok, Ti mit gondoltok.

2022. júl. 15. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is fel fel dobja őket, személy szerint semmi bajom velük. Egyrészt, mert a saját családommal foglalkozok, másrészt meg ez egy olyan platform, ahol folyton mindenkibe bele lehetne kötni, ha nem azonosak a nézetek. Vannak aranyos videóik, amivel esetleg nem értek egyet továbbtekerem és ennyi. De nem agylok rajtuk, ez az ő életük, úgy élik ahogy akarják :)
2022. júl. 16. 00:19
 2/11 A kérdező kommentje:
A gyereknevelés mondjuk nem annyira nézet kérdése :) Vagyis nem annak kellene lenni.
2022. júl. 16. 00:23
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Hát, pedig valamilyen szinten pont az. Van aki nem ad csokit a gyerekének 3 éves koráig, van aki soha nem csap a gyereke seggére, (még akkor se ha jócskán megérdemelné, ehelyett csak tyütyürgeri..) valahol sosem megy a tv, van ahol blw van, van aki montessori elven nevel, valaki ennyire vallásosan, mint ők, van olyan család, ahol 5 évesen azt se tudja a gyerek mi az a templom... ezek pont külön nézetek.
2022. júl. 16. 00:31
 4/11 A kérdező kommentje:
De azért van egy norma, ami a gyerek érdekeit szolgálja. Szerintem a netre pakolás nem az.
2022. júl. 16. 00:32
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
A mai világban? Sajnos látod.., ez van mindenhol. de ez ellen annyit tehetsz, hogy a saját gyerekeidet nem teszed ki ennek. :)
2022. júl. 16. 00:34
 6/11 A kérdező kommentje:

Amúgy nemhiszem, hogy ez az egyetlen gond velük, azért született meg ez a kérdés, csak az elején nem akartam erre kitérni, de most leírom. Szerintem egy-két videóban megalázza a gyerekeit, ha nem is tudatosan. Bocsánatot kéret velük videóban, elmondatja ezerszer, a múltkor sarokba állította a kislányt, majd elmondatta vele többször, hogy megbánta amit csinált. Amivel semmi baj sem lenne, de ennek nem az interneten van a helye, és miközbe következetesen nevel, nem kellene, hogy a kislány arcába tolja a telefont. Látszik, hogy a kislány ezt mennyire nem szereti, sokszor mondta is videóba, hogy elmehet-e már.

Tudom, nem sok értelme van ennek, hogy kérdést tettem, de talán ha nem lenne rá kereslet.. Hát, akkor ezeknek a gyerekeknek nyugodtabb életük lenne.

2022. júl. 16. 00:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem kiráz a hideg az apukától. A kislánynak látszik, hogy sokszor a szájába van adva a szöveg, hogy mit mondjon. Semmi kedve hozzá de muszáj szerepelnie. Miér kell ezt csinálni vele? A kisfiúról jóval kevesebb a tartalom, gondolom ő kevesebb lájkot hoz. Borzasztó.

Keringett nem rég egy videó a kislányról ahol nagyon cukin beszélt a szeretetről meg Istenről. Kb minden szava után meg volt vágva a videó. Özönlöttek alatta a kommentek, hogy mennyire cuki, milyen kis kesdves, okos, hogy ilyeneket mond. Komolyan nem tűnik fel senkinek, csak nekem, hogy ezeket nem magatól mondja??

Szomorú, hogy valaki lájkokért kiteszi a gyerekét ennek...

2022. júl. 16. 04:19
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem néztem meg a videókat, csak végigfutottam a képeket ezekkel a szövegekkel. Ellenszenves az apuka, egyszerű és közönséges emberek. Alapvetően nincs különösebb bajom, az országban bár mindegyik szülő csak ennyi rosszat okozna a gyerekének, és szuper világ lenne. Középső réteg alja a család, még csak nem is az alsó rétegből vannak. Tök oké, nem ideális, én eleve nagyon nem vagyok toleráns, szóval ellenszenves kb mindenki, így apuka is, de nem bántja őket legalább, csak egyszerű szegény.
2022. júl. 16. 06:47
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

"A gyereknevelés mondjuk nem annyira nézet kérdése :) "

De, a gyerekneveles épp nézet kérdése.

2022. júl. 16. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem undorító amikor valaki így kiteszi a gyerekeit és pénzt csinál belőlük. A nevelés meg nagyon is nézet kérdése. Ha valaki nem veri, nem alázza meg a gyereket és a fizikai szükségleteit kielégíti, onnantól minden más meggyőződés kérdése.
2022. júl. 16. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!