Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik néztek diafilmet: mik a...

Akik néztek diafilmet: mik a kedvencek?

Figyelt kérdés
2 éves múlt a lányom, a török és a tehenek a kedvence. Rövid és mókás. Hosszabbak még nem kötik le. Nektek mik voltak a kedvencek?
2022. júl. 13. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Kétéves kislányomnak diamesék közül a Bogyó és Babóca, Maszat, Boribon mesék, A répa, A telhetetlen méhecske és a Kerekítő manó meséi a kedvencei.
2022. júl. 13. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyuszi Pista kalandjai az abszolút kedvenc, bár ez elég hosszú.

Sicc Meseországban

Biciklitúra a Pipitér szigetre

Öreg néne őzikéje

Vuk

A hókirálynő

Ezek a kedvencek, de van még egy csomó itthon(Hófehérke, Hamupipőke, A húsvéti tojások, Bambi, Sicc Afrikában, Misi mókus, Szegény Gombóc Artúr, stb).

De ha a rövideket szereti, akkor jó a Zengő ABC, az Iciripiciri mese, a Kutyatár.

2022. júl. 13. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi off, de ti honnan szereztetek be diavetítőt? Én is úgy szeretnék, de újonnan csak a regio játékon találtam. Azt próbálta már valaki?
2022. júl. 13. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első nap az óvodában (rövid)

Öreg néne őzikéje (rövid(

Sün Balázs (rövid )

Misi mókus kalandjai (hosszú)

Varázsbogre( hosszú )

A kismalac és a farkas (rövid )

2022. júl. 13. 14:05
 5/6 A kérdező kommentje:

#3 nekem az az új fajta van, bár nem ott vettem. Utána néztem, és ez tűnt jobbnak. Elég rondán néz ki sztm, de már megszoktam. A diafilmet viszont nagyon szépen vetíti.

Én vettem hozzá pár diát, de a többit könyvtárból hozzuk. Gyereknek ingyenes az olvasójegy. :)

2022. júl. 13. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
5. Nagyon köszi a segítséget!. Akkor megveszem én is, tuti imádni fogja :)
2022. júl. 13. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!