Csak az én gyerekem kék-zöld foltos sokszor?
Figyelt kérdés
20 hónapos örökmozgó kisfiam mindenhová felmászik, bebújik, beüti magát stb.
Szinte mindig van rajta 1-2 kék-zöld folt. Fehér érzékeny bőre van. Ez normális? Más gyereke is ilyen?
#Kék- zöld foltok
2022. júl. 9. 10:22
1/12 anonim válasza:
A mi kislányunk is ilyen. Egy ideig ráadásul észre sem vette, hogy megütötte magát, most 3 évesen már minden apróság miatt jön és kéri a gyógypuszit, vagy hozza az orvosi felszerelését :D
2/12 anonim válasza:
4 éves és rettegtem státuszra menni úgy néz ki mint egy bántalmazott gyerek🙀
3/12 anonim válasza:
Én felnőttként is ilyen vagyok, pedig nekem nem is világos annyira a bőröm. Béna is vagyok és sokszor beverem magam, de genetika is, anyámnak is ilyen, könnyen meglátszódik, ha beüti magát.
4/12 anonim válasza:
Az én is kislányom már 8 éves, de a lába szára ilyenkor még neki is mindig tele van kék zöld foltokkal
5/12 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én felnőtt létemre is állandóan kék-zöld foltos vagyok. Gyerekkoromban ugyanilyen voltam. Minden meglátszik. Múlt héten pont azon viccelődtünk a férjemmel, hogy még az is belilult, hogy kiejtettem a kezemből a tusfürdőt, és a lábfejemen landolt.
6/12 anonim válasza:
A 7 éves lányom lába is úgy néz ki, mintha a húsdarálóból szökött volna ki. Kész vicc egy szoknyában. Az 5 éves húga inkább a lehorzsolós fajta.
7/12 anonim válasza:
Én 38 évesen még mindig ilyen vagyok.
8/12 anonim válasza:
1-2? Nagyon ritka ha csak ennyi van rajta, pedig már 9! 10 körül van az átlag nála 😒
9/12 anonim válasza:
Mindig tiszta kék zöld folt mind a 3 gyerekem.
Sőt! Rajtam is sokszor van. Egyrészt a bőröm is ilyen, másrészt gyorsan összelehet szedni.
Én pl ha füvet vágok, van h a tartályt mikor űrítem kicdit nekicsapódik a lábamnak, mar ott a folt) észre se veszem h történt valami, csak estre zuhanyzásnál látom.
A gyerekek meg esnek kelnek, másznak stb.
Nem nagy dolog.
Ettől nem tűnik úgy mintha bántslmaznátok, ha emiatt aggódsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!