Tényleg nehezebb a lányokkal?
Figyelt kérdés
Olyan anyukák válasza érdekelne, akiknek fia és lánya is van.2010. szept. 21. 09:50
1/5 anonim válasza:
A fiúkat könnyebb lekenyerezni, alapból anya pártiak.
A lányok pedig mindenkit képesek elbűvölni és elérni a céljukat-sokkal nehezebben lehet őket irányítani
2/5 anonim válasza:
Nem egy korúak és a fiú a fiatalabb, így lehet, hogy nem autentikus a válaszom. A lányom 2 éves, ami amúgy sem könnyű kor, a fiam 9 hónapos, egyelőre vele könnyebb. Gyakorlatilag egész nap mosolyog, tényleg nincs vele semmi gond.
3/5 anonim válasza:
2 fiam és 2 lányom van,szerintem teljesen mindegy a neme,az alaptermészete számít.Van köztük ilyen is olyan is,pedig a lányok ikrek.
4/5 anonim válasza:
Nekem nehezebb a kislánnyal.Ő a kisebb is.
De lehet hogy tényleg csak az alaptermészet számít.A fiam jelleme teljesen az én "simulékony" természetem,teljesen megértem,tudom minden gondolatát.8 éves.
A lányom a férjem lobbanékony,természetét örökölte.Nagyon nehéz rájönnöm,hogy mi motiválja.Sokszor összeakaszkodunk.3,5 éves.
Ránk jellemző a mondás,hogy:anyja fia,apja lánya....
5/5 anonim válasza:
szerintem teljes egészében az alapkarakter dönt. ha nyugis baba, lehet fiú vagy lány, könnyű vele. ha viszont örökmozgó, akaratos rosszcsont...akkor is mindegy, próbára tesz rendesen, akár nunija van, akár kukija. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!