"Spóroltok" a gyereken a mostani drágulások miatt?
A kérdés arra irányulna, hogy az eddigiekhez képest történik-e spórolás, tehát ha eddig is turiban vásároltatok, az nem számít, arra gondolok, ha eddig pl. csak új ruhát vettetek, de most mégis elkezdtetek turiban vásárolni, vagy olcsóbb pelenkára váltottatok vagy mondjuk már nem bio kozmetikumot vesztek, hanem simát, satöbbi.
Szóval, elkezdtetek-e esetleg a gyerek kapcsán is spórolni a drágulások miatt?
Igen, de nemcsak rajtuk. Pl. nem veszek 450 ért csak 1 gombóc fagyit mindenkinek. Amúgy jó a Cartedoor. Nem veszek sima lángos 1000ert, sem egyéb strand kaját tularazottan. Igyekszem mindent én otthon vagy a nyaraloban elkesziteni, olcsóbb, egészségesebb, finomabb, viszont nekem tök sok meló az is igaz.
Új ruhát idén nem vettünk csak pár dolgot ami nagyon kellett, rájöttem, hogy a legtöbb cuccunk kihasználatlan.
Idén ezerrel ráalltunk a konyhakertre, ami megterem azt esszük ill. mindent befozok, fogyasztók, tartositok.
Rossmannos, dmes naptejes veszek 50 faktor saját márka, kozmetikumokbol ez fogy. Nyáron nem sminkelek, max bb krém.ezeken kívül csak tusfürdő kell.
Tehát amin sokat fogunk az a kaja, ruha, pipere. Viszont külföldön voltunk nyaralni, igaz előszezonban, így olcsóbb volt, sokat vagyunk Balcsin nyaralonk van, és még tervezünk pár nap belföldön is. Tehát élményekre költünk az egyebet meg próbáljuk megfogni.
17! Hol laktok,hogy 450Ft a fagyi? Azta....
Nálunk 290Ft. Nyíregyháza.
Budapesten ennyi, és itt agglomerációban is. Az hagyján, de 490 félliteres ásványvíz a játszóházban, ahova nem lehet bevinni ételt/italt.
Spórolni? Hát eddig spóroltam bizonyos dolgokon, ezek megmaradtak. Én úgy érzem jobb nem lesz, nem most kell elkezdeni a spórolást, ez még olcsóság ahhoz, ami jön. Inkább megoldást keresek, hogy el tudjunk menni az országból. A gyereken nem spórolok, programok megvannak, ruhái megvannak(sokat előre vásároltam rendes helyeken), cuccai megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!