Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Pepcos ruhák gyerekeknek...

A Pepcos ruhák gyerekeknek rosszak?

Figyelt kérdés

2022. jún. 11. 13:07
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%
Nem rossz. 600 ft egy póló. Vedd meg, ha cikizik érte, akkor buktál 600 forintot.
2022. jún. 11. 14:43
 12/30 anonim ***** válasza:
98%

Fú micsoda elit gyerekek vannak...

Amúgy ha ők nem ott vásárolnak, honnan tudják, hogy az a póló pepcos?

2022. jún. 11. 14:54
 13/30 anonim ***** válasza:
94%
Istenem, de te is mekkora egy gyökér szülő vagy már ne is haragudj.
2022. jún. 11. 15:54
 14/30 anonim ***** válasza:
95%
Csináltatni kéne olyan feliratút, ez nem pepcos!
2022. jún. 11. 16:13
 15/30 anonim ***** válasza:
98%
Mert a többi hely aztán marha elit, amit felsoroltál. Ha tetszik neki vedd meg.
2022. jún. 11. 16:48
 16/30 anonim ***** válasza:
84%
Arra jó, hogyha épp gyorsan nő a gyerek, kihúzza vele pár hétig. Utána kuka. Nekünk is vannak pepcos ruháink, nagyon szarok.
2022. jún. 11. 16:52
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Ilyeneket se szednek maguktól a gyerekek, hogy de ciki a pepco, hanem a hülye szüleik hiszik, hogy attól valakik, mert márkás ruha van a kölykön, és már ezt sulykolják beléjük, hogy hú de ciki pepco. A koszos, szakadt, büdös ruha esetleg ciki, de egy normális tiszta olcsó ruhán semmi ciki nincs, főleg egy gyereknél, akinek havonta lehet újat venni...
2022. jún. 11. 17:17
 18/30 anonim ***** válasza:
97%
Nem mindenkinek van pénze márkás ruhákra. Semmi baj a pepcos ruhákkal. Nekem sok van és van több éves is. És ha lesz gyerekem én ott fogok több mindent megvenni neki! Nem a ruha a legfontosabb az életben.
2022. jún. 11. 19:00
 19/30 anonim ***** válasza:
97%
Sok olyan Pepcos ruhánk van, amelyiket mar a 3. gyerekünk hord, de volt olyan is, ami az első mosás alkalmával szétfeslett a varrásnál. Bármelyik márkából kifoghat az ember selejtet. Én elégedett vagyok a ruháikkal.
2022. jún. 11. 19:15
 20/30 anonim ***** válasza:
95%

Kb így nézne ki a beszélgetés:

Fújjj ez pepcós?

Igen, és?

Az de tök sz*r.

Kit érdekel? Egynek megteszi, nekem bejön. És faképnél hagyni a másik gyereket.

Amúgy igen, a legtöbbnek rossz az anyaga, vagy egyszerűen csúnya-gagyi, de szoktak lenni köztük cukik és jó anyagúak is. Én a nadrágjait veszem, csodálatos párszázforintos leggingsek, gyorsan lyukadnak, de 3at veszek egy áráért.

2022. jún. 11. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!