Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennének ebben az esetben?

Mit tennének ebben az esetben?

Figyelt kérdés

2.5 éves lányommal májusban voltunk kétszer strandon, imádta, ilyen boldognak ritkán látom. Ennek ellenére két hete próbálom elvinni, és nem bírom rávenni, mert sehova nem akar menni, ha naptejet kell rá tenni. Képes lenne egész nap a lakásban lenni, csak ne kenjem be. Kezd nagyon elegem lenni, itt a jó idő, imádja a strandot, annyira jó lenne neki, és amint kimondom, hogy naptej, megy is vissza a szobába. Mit tennétek? Ha meg ott kenem be, akkor rögtön leázik a vízben (10 percre van a strand, annyi idő+ a készülődés már elég hogy ne ázzon le róla)

De nem is csak a strand, sehova nemakar menni, ha kell naptej. A játszótér előtt az autóban szoktam bekenni, akkor is visít mintha nyúznám...

2022. jún. 7. 15:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Természetesen nem hagyom rá úgy, hogy nem kenem be. Hanem úgy hagyom rá, hogy akkor nem megyünk ki. Ma este 6-kor mentünk ki végül vacsora után. De legalább egy másfél órát pörgött kint. Kipróbáljuk a fürdőruhát, de szerintem annyira nem lehet gáz, hát amúgy is vizes az egész gyerek, ha kimegyünk akkor úgyis átöltöztetem addig.
2022. jún. 7. 21:00
 12/14 Derjaderja ***** válasza:
11. Hát nem tudom, nekem mindkettő úgy strandol, hogy picit bent, picit kint. Ha homokos part akkor két lépést ki, szüttyögés a homokban, aztán két lépést be. Ha medence akkor ugyanez pepitában. De remélem, Nektek bejön.
2022. jún. 7. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
10-es, felnott no vagy, gondolom volt mar furdoruhad ? Faztal benne ? Na, ugyanez a gyereknek is, annyi, hogy a valla es a karja is vedve van.
2022. jún. 7. 22:37
 14/14 Derjaderja ***** válasza:
13. Igen, a vizes egyrészesben fázni szoktam. Az eltakart vàll és karok az elég jelentős plusz rátapadt vizes felület. De ezen nem érdemes összeveszni.
2022. jún. 8. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!