Van még olyan anyuka akinek a kisbabája nem volt náthás? Kislányom másfél éves de még sosem volt megfázva, ez normális?
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 07:35
1/4 anonim válasza:
Én a helyedben örülnék. Attól még lehet egészséges mert nem volt megfázva. Majd lesz beteg még eleget:-)
2/4 anonim válasza:
Szia
Az én babám 13 hónapos és még beteg sem volt idáig. Az orrszívót még csak hallomásból ismerjük:). Pedig az anyatej nagyon rövid ideig volt nekem. Csipkebogyó teát azt nagyon szereti, ízesítés nélkül issza. Tele van c-vitaminnal. De az is lehet hogy erős az immunrendszere, igaz mi se vagyunk betegesek.Szerintem ez örökletes dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen én is arra gondolok, hogy örökletes. Én már az idejét sem tudom mikor voltam akár csak megfázva, és a párom is. Sok gyümit eszünk és rengeteget vagyunk a friss levegőn is, még ilyen esőben is szoktunk nagyokat sétálni...
Köszi a válaszokat
2008. dec. 19. 11:50
4/4 anonim válasza:
A kislányom 2 és fél éves.Még csak orrcsepp kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!