Más kétéves is ilyen féltékeny? Lányom nem szereti, ha apukájától puszit kapok vagy ha megfogja a kezem séta közben, elég határozottan tud tiltakozni ezek miatt.
na,most megnyugodtam,nem bennünk van a hiba.a 23hónapos fiam kb 3hónapja,(főleg mióta megszületett a tesó)csinálja ezt,hogy apa nem adhat puszit,nem ölelhet meg.először csak azt hittük,hogy a kicsi miatt féltékeny apára.de nem,már előtte semmit sem lehet csinálni.
én úgy vettem észre,hogy félt minket,mert azt hiszi,hogy nekünk az "fáj"
Az én lányom 23 hónapos, elég határozott kislány. Ő is kiabál, hogy "apa, nem" vagy "anya, nem", odajön és közénk "erőszakolja" magát. Vicces egyébként! :)
Nagyon apás, így nem hozzám nem lehet érni, hanem apa az, aki kizárólag csak az övé lehet! :D
Mi jót nevetünk rajta, magunk közé szoktuk ilyenkor venni, és össze-vissza pusziljuk mindkét oldalról egyszerre! Akkor kacag és sikongat.
Természetes dolog, majd kinövik ezt is.
A lányom 3 éves múlt,ő a kisebb.Nagyon apás,mégis rám féltékeny.Sem a nagyobb tesója,sem apa nem ölelhet meg,mert földhöz vágja rögtön magát.A múltkor apa hozzám bújt,úgy néztük a TV-t,nem szólt az semmit,csak behozott egy nehéz játékot,és úgy fejen csapta az apját,hogy 2cm hosszan felrepedt a fején a bőr...És elégedett volt.
Mindig is ilyen volt,és szerintem sajnos ilyen is marad az alaptermészete.Kicsit zsarnokoskodó,parancsolgató.
Próbáltjuk finoman mindig szoktatni ahhoz,hogy nem kizárólagosan az övé vagyok,de nem sok sikerrel.Egyébként nem tapadós,önálló,nem csücsül a szoknyám szélén,de a szeretetem csak az övé lehet,az tabu.
Pont olyan a természete mint az apja húgának,ezt sajnos a családban mindenki megállapította már aki mindkettőt ismerte kicsinek.
Remélem nálatok változni,fog és csak egy átmeneti állapot.De ugye a féltékeny birtokló típusú felnőttek is voltak egyszer kisgyermekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!