Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jelent valamit, ha a 1,5 éves...

Jelent valamit, ha a 1,5 éves kisfiamat egyáltalán nem érdeklik az autók?

Figyelt kérdés

Játékokra gondolok. Például kisautó, traktor, markoló bármilyen jármű.

Egyáltalán nem játszik velük.

Korai lenne még vagy kellene, hogy érdekeljék már az ilyen játékok?

2022. máj. 13. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
53%

Tanítad meg játszani vele, és akkor szeretni fogja.

Az enyém csak pakolni szeret, az a szórakozása

Ha apukája felállítja a pályát és segít a kicsinek játszani vele, akkor szívesen játszik, egyedül nem.

Kora miatt is fiatal, majd kèsőbb talán. De ha nem lesz autómániás, akkor sincs baj.

Az enyém babával játszik ha vendégségbe megyünk (lányos hàz) vagy ha fiú pajtáshoz, ott sok a müanyag kisállat, azokkal játszanak.

Labda, kocka, autó, vonat, Lego, puska-kard, boxzsák… ezekre mondják, hogy “fiús” játékok, de szerintem mindennel tanulnak valamit, legyen az hangszer, baba, ceruza, ebben a korban nincs ilyen

Minden baba más

Az enyém egy hangyával is elvan a kertben órákig, másé fél perc múlva unatkozik és hisztizni kezd

2022. máj. 14. 17:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen, szoktam neki tanítani még brümmögök is hozzá😄 de éppen csak oda pillant és megy tovább.

Egyébként nincs is olyan ismerősünk, akinek kisfia lenne mindenki lány körülöttünk, még nem is találkozott vele hasonló korú kisfiúval, akitől látta volna, hogyan kell vele játszani.

Első gyermek és lehet túl gondolok mindent... csak azt hittem ez gondot okozhat a fejlődésében.

Főleg, hogy a védőnő folyton kérdezi tologatja-e már a kisautókat és mindig az a válaszom ,hogy nem..

De köszönöm a válaszod, ez megnyugtató, hogy van még másik ilyen baba is akit nem érdekelnek az ilyen játékok és az én gyerekem sincs lemaradva még semmiről🙂

2022. máj. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!