Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen nézheti meg a...

Hány évesen nézheti meg a gyereked a Jurassic Parkot?

Figyelt kérdés
12-es korhatár elvileg, de gondolom azt senki nem tartja be.
2022. ápr. 29. 09:08
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Amikor akarja
2022. ápr. 29. 09:19
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Egyénfüggő.

Én valamikor ovisan láthattam a pteroszauruszos részt nem magyar nyelven. Egy mukkot nem értettem belőle, de oda s vissza voltam a dínókért.

2022. ápr. 29. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
5 èves koraban nèzte meg először.
2022. ápr. 29. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Én valamikor 5 évesen nézhettem meg anno, imádtam, a kedvenc filmem volt gyerekkoromban. Meg azóta is nagy kedvenc, megunhatatlan.
2022. ápr. 29. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Én negyedikes létemre kikészültem attól a jelenettől ahol, boldogan hátranéz mert ott a pasi keze a vállán aztán kiderül hogy tényleg csak a keze... ez gyerek függő hogy mikor nézheti meg,de szerintem az 5 éves kor korai.
2022. ápr. 29. 10:12
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Gyereke válogatja. Én 10 évesen először könyvben olvastam, utána következő évben jött ki a film. Hogy őszinte legyek, a könyv sokkal durvább. Semmi bajom nem lett tőle, hacsak nem az, hogy mai napig imádom a horror filmeket/könyveket. A nagyfiam is kb 10 évesen látta, nem hagyott benne mély nyomot. A középső gyerkőc most 9 és még megsaccolni sem tudom, mikorra lesz kész megnézni (ha megnézi egyáltalán), mert teljesen más lelkületű. Ő napokig sír azon is, ha a parkban találunk egy halott madarat...
2022. ápr. 29. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Én anno 7 éves voltam amikor itthon először adták moziban és nagyon féltem tőle, de közben élveztem is.
2022. ápr. 29. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Én nem adnám, ha nem muszáj neki, iszonyú nyomasztó jelenetek vannak benne.
2022. ápr. 30. 19:58
 9/9 Thunderfairy ***** válasza:
Egy 10 évesnek már gond nélkül, adott jelenetek kitakarása nélkűl is, meg lehet mutatni. Azt még kitakarva amit az 5-ős irt, jelenetet.
2022. máj. 29. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!