Az én lányom is ilyen. Kettönél többször nem pisil egy nap, de nem is tud, szerintem csak akkor tudja elengedni az izmot ha teljesen tele a hólyagja. Gondolom nem egészséges dolog, de baja nincs tőle, 4 és fél éves.
2022. ápr. 25. 20:51
3/13 anonim válasza:
Hugyúti fertőzés is lehet. Kislányok amúgy is hajlamosabbak erre.
2022. ápr. 25. 21:35
4/13 anonim válasza:
Vesegörcs.
2022. ápr. 25. 22:04
5/13 anonim válasza:
Húgyúti fertőzés
Vesegörcs
Vesekő
Egy menyasszony a ruhája miatt nem akart pisilni
Kirepedt a húgyhólyagja ( megérte)
Az esküvőszervező mesélte, a saját szervezése volt..és minden menyasszonyának elmondja, hogy nem tartunk vissza pisit..
Hanem válasszunk megfelelő ruhát
Szerintem ez egy kisgyerekkel nem fordulhat elő, de létezik.
Mit jelent, hogy sokat iszik?
2022. ápr. 25. 22:18
6/13 anonim válasza:
A sógorom kiskorában visszatartotta, visszacsorgott a vizelete a veséjébe, kórházba került.
Szobatisztaság könnyen ment? Nem történt erőltetés?
Én a gyerekorvost megkérdezném.
2022. ápr. 25. 22:31
7/13 anonim válasza:
5-ös, persze, ezt a menyasszonyos sztorit én is hallottam már, kb. 5 éves lehettem akkoriban, már akkor sem hittem el. Pedig az 35 éve volt.
2022. ápr. 25. 22:33
8/13 anonim válasza:
6-os vagyok. Autós hosszú utakon nagyon nem szeretem az autópálya WC-t használni, de még benzínkutit sem. 1x 15 órát bírtam ki pisi nélkül, de párologtattam sokat a hőségben.
2022. ápr. 25. 22:39
9/13 anonim válasza:
Nagyon nem egészséges!Szerintem lelki eredetű.Én nem ide írogatnék,hanem beszélnék erről a védőnőnek/gyerek orvosnak!
2022. ápr. 26. 06:15
10/13 anonim válasza:
Az, hogy mi lehet az oka, sokkal fontosabb, mint hogy milyen következménye lehet. Ugyanis az oka többnyire lelki, azt meg kell előbb találni, hogy a kislány szorongása elmúljon és merjen rendszeresen pisilni. Pedagógiai Szakszolgálathoz javaslom fordulni, ingyenes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!