Több kérdésem is lenne? Orrmandula műtét.
Lehet, hogy hónapokkal kesobb lesz időpont, lehet hogy pár héten belül.
Ha fejni nem tudsz, akkor nyilván tapszer lesz. El f9gja fogadni az üveget ha éhes lesz, de lehet próbálkozni pohárból is, vagy kiskanállal etetni
Szerintem lassan itt a jó idő, kevesebbet lesz beteg. Ha 3 hónap múlva kapsz időpontot, addigra lehet, hogy a lányod sem szopik már.
Eleve addig meg sem műtik, amíg be van neki gyulladva.
Nekünk is nyáron volt a műtét, konkrétan gondolkodtam is, hogy kell-e, hiszen pont addigra már semmi baja nem volt, pedig előtte egész télen folyamatosan.
Egyébként nem egy akkora dolog ám, nem kell félni tőle, én is nagyon féltem, de a gyereknek egy oltári nagy buli volt. 4-en voltak egy kórteremben, és egész nap együtt játszottak. Ébredés után volt egy kicsit rossz, mert nem ihatott, és nem fújhatott orrot, de miután ihatott, és nem volt szomjas, teljesen jól elvolt.
Apa nem tud bent lenni vele a kórházban? Vagy nagymama?
Amikor én szültem a másodikat, a lányomnak sérvműtétje volt 2 évesen, és apa volt bent vele. Teljesen jó volt úgy is, én nem tudtam volna bemenni, mert én is szoptattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!