Másfél éves gyereket hogy kell leszoktatni, hogy ne dobálja az ételt amikor az etetőszékben ül?
Figyelt kérdés
Akkor csinálja ha mondjuk felvágottas kenyeret kap, kockázva. Egyet bevesz a szájába és amíg rágja sorba dobálja le a többit. Rászoltam szépen meg erélyesebben, volt, hogy figyelmen kívül hagytam h dobálózik. Vagy ez normális ebben a korban?2022. ápr. 11. 15:00
1/8 anonim válasza:
Sajnos normális. Az enyém most kezdett el leszokni róla, 2 éves lesz.
2/8 anonim válasza:
Sehogy nem tudod, életkori sajátosság.
3/8 anonim válasza:
Elmondod neki monden alkalommal 100-szor
Ovira leszokik legkésőbb ( de addigra sem minden gyerek)
Nekem az egyik 2,5 màsik 2 évesen már nem csinál ilyet.. de ez sem mindennapos..
4/8 anonim válasza:
Vársz, vársz, vársz.
10 évesen már nem valószínű, hogy ugyanez lesz.
5/8 anonim válasza:
Inkább etesd még, add te a szájába a falatokat. Vagy egyszerre csak egy falat legyen a keze ügyében.
6/8 anonim válasza:
Életkori sajátosság, tanulási folyamat. Majd elhagyja
7/8 anonim válasza:
Egyet rakj elé, ha megette jön a következő.
8/8 anonim válasza:
Egy másfél éves még nagyon kicsi, értelmes viselkedést nem lehet várni töle. Egyesével add neki, ha dobálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!