Lehet kapni csipkebugyit óvodás kislánynak?
Figyelt kérdés
Régen volt ilyen, de nem tudom, hogy most létezik-e. Ha lehet kapni, írjátok meg, hogy hol!2010. szept. 15. 14:35
1/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai egy óvodás gyereket csipkebugyiban járatni! Ne siesd el! hisz még kisgyerek.
2/16 anonim válasza:
Én még nem láttam, de nem is vettem volna meg a lányaimnak. Csak tiszta pamut alsóneműket veszek nekik.
3/16 A kérdező kommentje:
Az anyaga lehet pamut természetesen, az a jó szerintem is.
2010. szept. 15. 15:00
4/16 anonim válasza:
Melltartót meg harisnyatartó esetleg nem akarsz venni neki?
Komolyan, az eszem megáll néha...
5/16 A kérdező kommentje:
Információt kértem, nem erkölcsi útmutatást.
A rendszerváltás előtt lehetett kapni ilyet. Kíváncsi vagyok, hogy most lehet-e. Ennyi.
2010. szept. 15. 15:07
6/16 anonim válasza:
Hát, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor vegyél nőiből xs-t, lehet, hogy jó lesz a kislányodra.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszi, hát az végül is nem ugyanaz.
Lehet, hogy gyerekeknek már nem gyártanak.
2010. szept. 15. 15:48
8/16 anonim válasza:
Szerintem más is kíváncsi rá, elárulod miért szeretnél csipkebugyit az ovis kislánynak? Tényleg csak a kíváncsiság kedvéért, mert nekem nem jut eszembe semmi kézenfekvő magyarázat. Esetleg a gyerek kért ilyet? (Ezt el tudnám képzelni, hogy anyukáját akarja utánozni)
9/16 A kérdező kommentje:
Elméletben érdekel a dolog. Kb. 30-40 éve sok kislány hordott csipkebugyit az óvodában (pontosabban sok kislányra adott csipkebugyit az anyukája). Egyfajta divat volt ez.
Érdekel, hogy létezik-e még egyáltalán.
2010. szept. 15. 16:34
10/16 anonim válasza:
Akkoriban az nem pamutból volt,hanem "habselyemből",nem foglalkoztak azzal,h mi az egészséges és mi nem,azt lehetett kapni és slussz.Gondolom azokra a bugyikivillantós ruhákra is gondoltál,gyerekkoromban nekem is olyanok voltak.De a lányaimra inkább adok egy leggingset a szoknya alá,nem örülnék neki,ha bárki a bugyijukat nézegetné.4 és fél évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!