Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Születésnapot hol ünnepeljünk?

Születésnapot hol ünnepeljünk?

Figyelt kérdés

Hatéves lesz a kisfiam, és rengetegen az ismeretségi körben játszóházban ünnepelnek. Ennek nem vagyok nagy híve, de ő is szeretné, és gondoltam, belefér.

Van ennek még alternatívája? Hó végén lenne, akar jó idő is lehet, valami hely, ami fedett is, meg kültéri? Ötleteket örömmel várnék. Bár mondjuk megmondta, melyik jatszohazba menne, le is foglaltam, de nem vagyok teljesen meggyőződve…

2022. ápr. 5. 09:08
 1/2 anonim ***** válasza:
92%
Ha ő azt a játszóházat szeretné, és bele is fér, akkor miért keresnél más alternatívát? Pláne, ha a gyerek már beleélte magát, hogy játszóházi bulija lesz.
2022. ápr. 5. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:
29%

Nalunk is minden gyerek jatszóházazik. Halál unalom. A fiam inkabb el se akar menni már.

Mi most hétvégén tartjuk neki.

Itthon.

Van csúszdábk, trambulinunk, maszokánk, 1000 játék...

Lesz mit csinálniuk.

2022. ápr. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!