Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valakinek van ilyen gyereke?

Valakinek van ilyen gyereke?

Figyelt kérdés

az én lányom 25hónapos ül a bilin de nem kakil,még csak nem is pisil bele.magyarázom mit kell csinálnia,meg jutalmat is ígértem neki de semmi...:-(

valami nem stimm nála?

hogyan ösztönözzem?

2010. szept. 14. 20:23
 1/6 A kérdező kommentje:
18hónapos korától bilizünk...
2010. szept. 14. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Korán kezdted,feleslegesen a bilizhést. Valószínűleg utálja,és azért nem kakil bele. Még sok kicsinél a kétéves kor us korai. Egyenlőre ne ültesd a bilire,csak akkor,ha majd jelzi,hogy kell neki.
2010. szept. 14. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
oh, az enyém is. Egész délelőtt képes elücsörögni rajta, de ha kell, akkor feláll, és kéri a pelust. 2,5 éves. Én még hagyom, nem hiszem, hogy kényszeríteni lehet rá.
2010. szept. 14. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Légy vele türelmes! Nálunk is ez volt. Ha lekerült a pelus, nem jött semmi. Ezért most várok tavaszig. Néha-néha megpróbálhatod, de nem érdemes erőltetni, csak frusztrálod vele magadat is, őt is.
2010. szept. 14. 20:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Kislányomat mindig érdekli, hogy én mit csinálok a wc-n. Ő mindenben utánozni akar. Nosza! Szépen próbálkozott, neki először a pisilés sikerült, van akinek épp fordítva. 21 hós kora óta szobatiszta.

Szerintem egyébként nem kezdtétek korán a bilizést.

2010. szept. 14. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:

"Néhány kicsi már 18-24 hónapos korában rendelkezik az ehhez szükséges fizikai és értelmi képességgel, ám a legtöbb szülő kettő és fél-, három éves kor tájékán lát neki a témának, amikor a gyermek a pisit már legalább nappal képes megfelelően kontrollálni. Végezetül még beszélnünk kell a gyermekek egy kisebb csoportjáról is, akik 3, vagy akár 4 éves korukig nem mutatnak még csak érdeklődést sem a bilivel kapcsolatos dolgok iránt."

[link]

2010. szept. 15. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!