Mikor van vége ennek a szörnyű hisztis korszaknak? Masfel eves a fiam,de mar vagy 2 honapja tart. Nem tudjuk kezelni, egész nap sir,vergődik mindenen.
Figyelt kérdés
Játszani sem lehet vele,mindent nekem dob,eldob, szetver..ha leülök kicsit pihenni,vagy van egy kis dolgom egy percet nem bir ki,hogy ne csinaljon valami szornyuseget. Varandos vagyok es jo lenne neha leulni,de ő ezt nem toleralja..illetve mire megszuletik a kicsi ez vajon rosszabb lesz? Nem akarom elhanyagolni,de biztos feltekeny lesz.2022. ápr. 1. 10:29
11/14 anonim válasza:
Az én lányom most 20 hónapos. Ő is hasonló kaliberű gyerek, mint a tiéd. Attól kezdve, hogy istenigazából elkezdett járni, és mindent felfedezni a lakásban, iszonyú akaratos, hisztis, nyűgös, nehezen kezelhető lett. 3 percenként van valami problémája, semmit nem lehet mellette nyugodtan csinálni. És ezzel nem szidom a gyerekemet, csak a tényeket írom le. Én nem tudok leülni pihenni mellette soha, csak és kizárólag akkor, ha alszik délután. Vagy este, ha már elaludt.
Nekünk csak az válik be, hogy ha az idő engedi, minél többet vagyunk kint, délelőtt és délután is. A séta, a levegő, és a kinti látnivalók lekötik, akkor nyugodt. Persze ez várandósan nem biztos, hogy jó tanács neked, nem tudom, mennyire van még erőd nagyokat sétálni.
12/14 anonim válasza:
Ahogy nézem, 20 éves kora előtt nem lesz vége....
13/14 anonim válasza:
Kb 4 eves korig,utana a masik is kb 2-3 ev min. Nekunk a nagy kozepsoben mar teljesen kezelheto volt,de miota sulis azota okos ugyes ertelmes,elvonul olvasni,lehet vele beszelgetni. Most nagyon jo vele. A kicsi 2. A hajunk egnek all tole,de mar egy ev mulva jobb lesz...
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat, szoval nem en csinalok valamit rosszul,ezt át kell elni. Sokszor olvasom,akkor hisztizik a gyerek,ha el van hanyagolva, ez sztem baromsag. Mikor jatszok vele es kb nyalom a segget egesz nap,akkor is van hiszti vmin. Akkor probalunk együtt elni ezzel 😃
2022. ápr. 3. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!