Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Összenőtt szemöldököt hány...

Összenőtt szemöldököt hány évesen engednéd szedni/borotválni a gyereknek?

Figyelt kérdés
Most kezdte zavarni a szőre, pedig még csak most megy elsőbe. A lábán is zavarja. Amikor én voltam gyerek, 5.es koromban kezdtek cikizni erte, de a mai gyerekek ugye korábban csinalnak mindent.
2022. márc. 30. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a kora, amikor zavarja.
2022. márc. 31. 07:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy kéri.

Én már oviban is csúnyának tartottam az összenőtt szemöldököt. (A filmes/rajzfilmes csúnya karakterek összenőtt szemöldöke miatt is.)

2022. márc. 31. 08:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Amint elkezdi zavarni, és amint cikizik érte.

Nekem gyerekkoromban volt egy osztálytársam akinek nem engedték, és rommászivatták. Na, én ezt a gyerekemnek nem akarnám.

2022. márc. 31. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem azt a pár plusz szemöldökszálat középen te is ki tudod szedni egy csipesszel kemény fél perc alatt. Én ezért nem vonulnék fel ünnepélyesen kozmetikushoz, mintha valami borzasztó dolog lenne, main csak szakember segíthet. Aztán meg úgyis azok is újranőnek (de ugye utána már nem egyszerre) és szerintem sokkal praktikusabb otthon azt kiszedni, ami épp zavaró, mint megvárni, amíg kinő az összes, hogy megérje gyantázni... Borotválni meg már nap végére nagyon viccesen nézne ki, ha borostás, na meg célozni sem lehet vele szerintem.

A rendszeres lábkínzást viszont még korainak tartom 6-7 évesen. Biztos, hogy cikizik? Nem lehet, hogy csak tőled láthatta, és utánozni szeretne? Kérdezz rá, hogy miért zavarja, honnan vette az ötletet és kiderül.

2022. márc. 31. 09:22
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindendenkinek. Utolso, sajnos én is meglepődtem, de az oviban mondta neki egy kisfiú, hogy "túl szőrös". Ez csak olaj volt a tűzre, mert 3 éves kora óta mondja, hogy utálja a szőrét, mert az a fiúkon kell, hogy legyen, nem a lányokon. Egy kicsit megértem, mert tényleg elég dús szőrzete van, dehát cserébe hihetetlenül dús, erős haja is van, szóval valamit valamiért...

Igazából nem a szőrtelenítéstől tartok, hanem sajnálom a puha kis bababőrét.valahogy nincs szívem megtépkedni, borotválni meg pláne:( De persze ha zavarja, a vége ugyis az lesz, hogy leszedem neki.

2022. márc. 31. 10:00
 16/17 Andi80018 ***** válasza:
63%
Minél korábban gyantáztatod, annál előbb kopik ki. Semmiképpen borotva. Viszont nem tudom, kozmetikus vállal-e 6 évesnél gyantát. De a szemöldökénél nem annyira durva...
2022. márc. 31. 17:12
 17/17 anonim válasza:
62%
6 évesen gyantázták a lábamat,karomat.L.
2022. ápr. 3. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!