3,5 éves gyermeketek hány kg, hány cm?
Figyelt kérdés
Kisfiam most lesz 3,5 éves és 93 cm 14 kg. Én érzem csak úgy, hogy jóval kisebb a kortársainál?2022. márc. 30. 15:17
12/13 anonim válasza:
Aki lepontoz küldjek képet?😀177 vagyok ,apuka 188
Én tehetek róla ,hogy a fiam 108 cm 😀3,5 évesen?! Érdekes lények vannak az oldalon
13/13 anonim válasza:
12-es,én is csak pislogok,hogy miért pontoznak le....
😅
Mindegy,nem nagyon érdekel,mások kedvéért nem írok hülyeséget.Ha ennyi a lányom,akkor ennyi,és tényleg középmezőnyben van.
Nem jelent semmit,hogy most kisebb vagy nagyobb a gyerek,majd úgyis megnyúlnak,meg híznak,ha ott lesz az ideje.Ha saját magához képest fejlődött keveset,akkor van gond,de ez nem a mi kompetenciánk,meg kell beszélni az orvossal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!