2 évesen alszik napközben a gyereketek? Ha nem alszik, akkor nem nyűgös?
2 éves múlt a fiam és az elmúlt napokban a mai a második nap , hogy nem akar aludni, de álom sincs a szemében. Eddig 12-13 között szépen mellé feküdtem és aludt egy másfél órát. Nem tudom ez most végleg el akar maradni? De az a gond vele, hogy majd 17 óra körül minden baja lesz a fáradságtól, de ha akkor elalszik, akkor nem fog este.
Köszönöm a válaszokat?
Hát az én lányomat sem lehet idomítani, pedig következetes vagoyk, és igen, van hogy 2-3 napot nem alszik, akármit is csinálok, de utána alszik megint.
Akkor is leteszem, ugyanúgy, altatom, ahogy szoktam, de max 1 órát, ha az alatt nem alszik el, nem alszik. MAjd alszik éjjel. És este sem teszem le előbb, így is fél 6-6 kor kel, délben alszik másfél órát, este 21-kor alszik el.
Tudom, hogy tudatosnak kell lenni, de lányom nem tudja... :.--))
Nagyon szépen "köszönöm" a főnök anyukázást. Ha neked ez az...
Nem baj, ha neked ez jól esik! :)
Minden esetre azt el felejtettem írni, hogy a gyerekem 3 éves és nem mindig egyszerű elaltatni, de nem akarom, hogy a fáradtsága és a figyelmetlensége miatt, ami az kimaradt alvás miatt lenne baja legyen. Olyankor olyan fáradtak és kezelhetetlenek, hogy abból sajnos sok esetben baj lenne...
Amúgy mindenki úgy rontja vagy nem rontja el a dolgokat, ahogy akarja és bírja. Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!