Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18 hós babám eddig alig volt...

18 hós babám eddig alig volt beteg. Láza is csak egyszer volt. Akkor lehet a bölcsit is jobban fogja viselni? Nem lesz beteges?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos,mert a közösségben hirtelen találkozik majd egy másfajta "baktériumflórával",sokszor fog beteg gyerekekkel közvetlen kapcsolatba kerülni,úgyh előre nem lehet tudni,h mennyire lesz beteges.

De természetesen léteznek olyan gyerekek akik keveset betegeskednek a közösségbe kerülésük után,-az enyémek ilyenek,jól le is lettem pontozva érte mikor válaszul írtam egy kérdésre:DDD-,tehát az is lehet,h szerencséd lesz neked is.Úgy legyen!;)

2010. szept. 14. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez sajnos nem torvenyszeru. Eddig a sajat bakterium kornyezeteben volt, de a bolcsiben mas bacik veszik majd ot korul, nem beszelve a taknyosan, kohogosen bevitt gyerekekrol. A bolcsi elso eve az esetek jelentos reszeben a betegsegekrol szolnak. Nekem a gyerekorvos is azt mondta, teljesen felesleges plussz adag vitaminokkal tomni a gyereket, ugyis beteg lesz. Remeljuk nem lesz igaza, de lelkiekben mar kedzek felkeszulni a beteges korszakokra.
2010. szept. 14. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha jártatok eddig közösségbe, napi szinten, pl. Játszótér, akkor valószínű nem lesz beteges!
2010. szept. 14. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom kétévesen kezdte a bölcsit, két évet jár oda, talán egyszer vagy kétszer volt beteg. Oviban egyszer kapott el valami nagyon lázas megfázásos betegséget, és volt még bárányhimlős. Most kezdte az ötödik évet, és talán másodikban volt egy hétig beteg. Két éves koráig nem is volt beteg egyáltalán.
2010. szept. 14. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos mi betegek lettünk másfél hét bölcsi után. Addig max egy tél alatt egyszer volt náthás,köhögős betegsége. Remélem nem lesz egész évben ez.
2010. szept. 15. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!