Ha a fiatok levágná, illetve hagyná levágni viccből a haját egy iskolatársával, akkor mit tennétek?
#2.
8 és fél éves.
Én megkérdezném, mit akar. Ugyanígy tennék, ha saját magát fodrászolja meg. Esetleg a fodrász árát részben zsebpénzből kéne állnia, ha el akar menni. De ha így akarja hagyni, akkor az ő dolga.
És a másik gyereket sem büntetném meg, hiszen megbeszélték. Nem erőszakkal történt a hajvágás.
Az én osztályfőnököm is minden szarért beírást adott, anyámék meg itthon röhögtek rajta. Van egy pár, amit azóta is emlegetnek. Például amikor azért írt be, mert a csapnál ittam. (Ma sem értem, hogy ez miért volt baj, de vicces egy beírás.)
Szóval szerintem fényképezd le a beírást, nyomtasd ki, és mágnesezd fel a hűtőre, hogy mindig jókedv legyen a konyhában.
A fiadat meg kérdezd meg, hogy elégedett-e az új frizurával, és ha nem, akkor milyet szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!