Beszedinditasnal ez tényleg így van?
Egy szót sem mond 2 évesen, se hangutanzot, semmit. A védőnő azt mondta 2,5 évesen megnezi és ha úgy látja szeptemberben elkuldi szakemberhez. (merthogy a védőnő szerint nyáron nincs ilyen foglalkozás és amúgy is meg kicsi elkuldenek mindenhonnan)
Én viszont aggódok, nem tudok kommunikálni a gyerekkel, sztem csomó dologban azért nem fejlett mert egyszerűen nem tudok vele minimálisan se beszélni. Nem lehet így tanítani semmire.
De, van amit megert.
Felhivtam a ped. szakszolgalatot, kuldtek e-mailben jelentkezési lapot.
Meg bejelentkezunk tsmt-re maganuton. Köszönöm mindenkinek!
Fontos a sorrend. Először hallásvizsgálat, hogy a szervi okot ki lehessen zárni. Utána szakszolgalat, ahol kéred a korai fejlesztést, ők úgyis azzal kezdik, hogy volt-e hallásvizsgálat, így már tudod is adni a vizsgálati eredményt.
Merre laktok? Van, ahol kb ennyi az összes lehetőség, van, ahol meg egy csomó más, igaz, sok esetben fizetős opció is van.
Ezek autisztikus tünetek. De ez NEM azt jelenti,hogy autista! Lehet,hogy csak idegrendszeri éretlensége van.
Lássa szakember,kezdjétek el a tsmt-t,és majd kialakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!