4-5 evesnek inkabb. 2 evescigen nagyot tud velel esni. 11 eves unokaocsem torte el vele a kezet egy hete.
2010. szept. 13. 16:23
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem való ez egy két évesnek.
2010. szept. 13. 16:27
3/11 anonim válasza:
az enyém lassan 20 hónapos de én tuti nem vennék neki még 3 évesen se.jobban féltem annál.
de ez mindenkinek a saját dolga mit vesz a gyerekének.
2010. szept. 13. 16:29
4/11 anonim válasza:
És 4 évesnek 3 vagy 2 kerekűt vennétek? Feltettem ezt a kérdést és nem nagyon kapom rá a választ. én neki még 3 kerekűt vennék..
2010. szept. 13. 16:31
5/11 anonim válasza:
2 éves a kislányom, tavasszal szeretnék neki rollert venni, 3 kereku muanyagot, akkor már 2 és fél éves lesz, ha érdekli, szerintem érdemes venni.
2010. szept. 13. 16:37
6/11 anonim válasza:
addig még meg nem tanul biztonsággal menni addig 3 kerekűt vennék,de inkább két kerekűt és arra raknék pótkerekeket.tudod a hátsóra kerékre.
én még így tanultam meg biciklizni.
2010. szept. 13. 16:38
7/11 anonim válasza:
bocsi. a lányom közbe idejött puszilkózni és nem jól olvastam.azt hittem biciklire gondolsz.
2010. szept. 13. 16:39
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszaitokat, én sem magamtól találtam ki ezt a dolgot, eszembe sem jutott volna, ha nem olvasom a Kismama c újság szeptemberi számában, hogy háromkerekű roller 1-3éves korig ajánlott. Kis műanyag járműről van szó. Kislányom nagyon mozgékony, ezért is várom a tapasztalataitokat ezzel kapcsolatban.
2010. szept. 13. 22:27
9/11 anonim válasza:
Én kérdeztem, hogy a 4 évesnek 2 vagy 3 kerekűt. Tényleg ezt írta a Kismama újság? Én még mindig nem döntöttem, milyet vegyek a lányomnak, de a 3 kerekűekhez az van írva, hogy 2,5-3 éves kortól. Van 4 kerekű, max szerintem az jó 2 évesen.
2010. szept. 14. 09:25
10/11 anonim válasza:
Az én lányom 2 év 4 hónapos, de a szomszéd 4 és fél éves kislány 2-kerekű rollerjét nyár óta szívesen probálgatja. Egyelőre nem túl nagy sikerrel, mert az egyensúlyt tartani és közben lökniis még nehéz neki. Viszont szerintem a 3-kerekűt nagyon élvezné.
Tehát kedves kérdező, én a helyedben tavasszal már vennék 3-kerekűt a két és félévesnek.
A négyéves kislány anyukája helyében viszont mindenképpen 2-kerekűt vennék. Ilyen korban már van, akinek a bicajról is le lehet venni a pótkereket, tehát már jól egyensúlyoznak. Ráadásul a szomszéd kislányt is látom, milyen ügyesen rollerezik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!